Aranyszívű csillagjegyek - Horoszkóp

Aranyszívű csillagjegyek – Horoszkóp

Kövess és oszd meg:

Aranyszívű csillagjegyek – Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek csodás a lelke és arany a szíve
3 csillagjegy, akinek csodás a lelke és arany a szíve

Kik a legszebb lelkű csillagjegyek?

Rák

Ez a csillagjegy nagyon erős pszichés-gyógyító. Az előrelátás és a gyógyítás képessége születése óta benne van. De ennek az állatövi jegynek a képviselői nem reklámozzák soha a képességeiket, a segítségre szoruló emberek mindig maguktól találják meg őket. Más emberek problémáival való foglalkozás a saját életükben is segítséget nyújt.

Nem küldi el azonnal és rövid időn belül azt, aki őt felkeresi a gondjaival. Nem. Hosszú időn át fog mellette állni és mindig lehet rá számítani. Soha nem hagyja cserben a másikat és támogatja, amíg csak igényli.

Kos

Ennek a csillagjegynek elsősorban az a fontos, hogy a saját családját biztonságban tudja. Nem érdekli mibe kerül, de ezért tűzön-vízen át képes harcolni, a végsőkig is, ha kell. Sokat tesz is ezért, még a saját szükségleteit, álmait és vágyait is képes háttérbe szorítani, ennek érdekében. Ideig-óráig sikerül is ez neki, de aztán rájön, hogy a kettő dolog megférhet egymás mellett, ha igazán akarja.  

A kedvező időszakok váltakoznak a kedvezőtlen időszakokkal az életében, olyan, mint egy hullámvasút, hol fent, hol lent. A nehézségeket nem lehet előrelátni, ő viszont nagyon erős, sosem adja fel. Mindezt pedig a pozitív gondolkodásának köszönheti. Nagyon jó szíve van, még ha titkolja is. 

Tökéletesen tudja álcázni valódi érzelmeit. De akit beenged a szívébe, azzal csodákra képes. Mindent megtesz érte. Mindent.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Szűz

A Szűz mindig ott áll az elesettek mellett. Rájuk talál akkor is, ha nem keresi őket. Mindig a megoldáson gondolkozik, de nem csak azon, hogy ott, az adott helyzetet hogyan lehetne megoldani, nem. Mindig előre gondolkozik, hogy a jövőben ilyen jellegű gond ne fordulhasson elő többé.

Nem szeret kísérletezgetni, inkább gondolkodik. Az ésszerűséget és az egyszerűséget szereti. Nem komplikál túl semmit. A természet közelségét imádja, erejét sokszor onnan meríti és ezt a szépséget, energiaforrást igyekszik másoknak is megmutatni. 

Mindenben igyekszik megragadni a szépet, ez segíti át mindenen. És pontosan a jó szívének köszönhetően képes arra, hogy bármit is elérjen. Ám képes túlhajszolni magát és erre az egészsége olykor figyelmezteti.

Miklós Edit

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük