A kiválasztott egyiptomi kártya megmutatja, milyen lesz a 2019-es éved

A kiválasztott egyiptomi kártya megmutatja, milyen lesz a 2023-as éved

Kövess és oszd meg:

A kiválasztott egyiptomi kártya megmutatja, hogy milyen lesz számodra a 2023-as év.

Első ránézésre dönts!

A kiválasztott egyiptomi kártya megmutatja, milyen lesz a 2023-as éved

 

1-es egyiptomi kártya

Ez a kártya tele van szeretettel és harmóniával. Idén sokszor érezted magad boldognak, de ez még csak a kezdet. 2023-ban egy következő szintre fogsz lépni és olyan örömökben lesz részed, melyről eddig nem is hitted, hogy létezhet. A tartós boldogság, a béke időszaka jön. Élvezzed minden pillanatát.

 

2-es

Úgy döntesz, hogy a logikát használod a döntések meghozatalához, és nagyon ritkán hallgatsz majd a szívedre. Sikerül javítani az életeden, sőt nem csupán magadon segítesz majd, hanem másokon is. Bízni fogsz magadban, tudod, hogy képes vagy mindent megtenni a céljaid eléréséért.

A szeretet és az érzelmek nem tudják irányítani az elmédet. Félsz a szerelmi kapcsolatoktól, valami igazán különlegesre vágysz. Ne félj, 2023-ban meg fogod találni azt, amit (akit) keresel.

 

3-as

Az életed hamarosan jobbra fog változni, idén sokat szenvedtél, sok rossz ért és sokat voltál szomorú. 2023 nem a könnyekről fog szólni, hanem az örömről, az élményekről, a szeretetről. Új kapcsolatokat alakítasz ki, új társaságod lesz és végre megnyugodhatsz, mert csak olyan emberek fognak körülvenni, akik nem élnek vissza sem a bizalmaddal, sem a szereteteddel.

4-es

Értékeld azt, amid van! Az életedben nincs szükség változásra, de ezt csak jövőre érted meg. Minden, ami van, úgy, jó, ahogy van. De ezt észre kell venni. A teljes kiegyensúlyozottság időszaka jön, amikor végre észre tudod venni a körülötted lévő apró szépségeket is. Szeretni fogod az életedet!

Miklós Edit

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük