Melyik lehet a legboldogabb pár? Fontos dolgot árul el rólad a válasz

Melyik a legboldogabb pár? Fontos dolgot árul el rólad a válasz

Melyik lehet a legboldogabb pár? Fontos dolgot árul el rólad a válasz

 

 

Nagyon érdekes tesztet hoztam, olyat, ami érdekes, lélekemelő és még szórakoztató is. A végén pedig azt fogod érezni, mintha tényleg rólad szólna. Ez a személyiségteszt csodálatos, tűpontos, őszinte jellemzést fog adni arról, hogyan is viszonyulsz a boldogsághoz, szerelemhez, kapcsolatokhoz.

Te, én és mindenki más a világon különböző módon érzékeli a szeretetet. Ez egy nagyon erős érzelem, amely sok egyéb dolgot hozhat ki belőlünk. Egészen mély és addig nem ismert jellemvonásokat, akár szokatlan és váratlan cselekedeteket is előidézhet.

 

Ebben a tesztben nem a legelső érzés számít, ne első ránézésre dönts! Alaposan nézd meg ezen a képen a 3 párt, adj magadnak időt a döntésre és végül válaszd ki azt, amelyik szerinted a legboldogabb.

Melyik lehet a legboldogabb pár? Fontos dolgot árul el rólad a válasz

 

Nézzük mit is jelent a döntésed!

  1. pár

Tele vagy szenvedéllyel, szereted az életedet, tudsz örülni a legapróbb dolgoknak is. Még a rosszban is meglátod a jót. Szereted, ha a partnered együttműködő veled, ha vannak közös élményeitek.

Sok közös programot szerveztek és általában együtt születnek a közös döntések. Emellett azonban nagyon fontosnak tartod, hogy a saját személyes tered is meglegyen és egy kis függetlenségre is vágysz.

Akkor tudsz igazán boldog lenni egy kapcsolatban, ha kapsz elég teret és “énidőt” is. Fontosnak tartod, hogy legyen külön programotok is, szerinted ez teszi hosszabb távon is stabillá  a kapcsolatot.

Ha azt érzed, valaki meg akar változtatni, futva menekülsz.

Ha valaki szeret téged, fogadjon el olyannak, amilyen vagy!

2. Pár

Szereted, ha szeretnek és hiszel az örök szerelemben. Nagyon tudsz szeretni, ragaszkodó típus vagy. A kapcsolatban nagyon fontos számodra, hogy a párod életét jobbá, szebbé, könnyebbé tedd.

Szinte együtt élsz és lélegzel a másikkal. Ezt nem tartod zavarónak, neked ez a természetes, hogy egy kapcsolatba, ami az igaz érzelmeken alapul, mindent beleadsz. Az érzéseidet nem titkolod, szíved szerint világgá kürtölnéd, hogy igen, boldog vagy! Szinte ragyogsz, ha a megfelelő ember mellett vagy.

Ez azonban sajnos féltékenységet szül másokban és sokszor próbálnak neked, nektek ártani.

A múltban talán sikerült is ez, de most már tudod mire kell figyelni és képes vagy arra, hogy meg tudd védeni a kapcsolatodat.

3. Pár

A bizalom nagyon fontos számodra. Ha egyszer valakiben csalódtál, még ha nagyon fáj is, de lezárod és mész tovább.

Nem ugrasz bele könnyen egy kapcsolatba, idő kell ahhoz, hogy a szívedet kitárd és az érzéseidet felfedd. Félsz a csalódástól. Ha azonban valaki igazán meghódít téged, nagyon jól jár veled, mert igazi társ vagy a kapcsolatban.

Nem fellegekben jársz és nem vakít el a rózsaszín köd sem. Mindig reálisan gondolkodsz és nem csupán a jóban tartasz ki a párod mellett, ha igazi érzelmek vannak, akkor bizony a nehézségekben sem hagyod magára.

Kellő szabadságot adsz a másiknak és te is ezt várod el. Nem csupán a szerelme vagy a másiknak, hanem az igazi társa, sőt, barátja is.

Érett gondolkodásodnak köszönhetően a legrosszabb, legfájóbb pillanatokat is átvészelitek, azt vallod, hogy egy jó kapcsolathoz idő kell és meg kell dolgozni a hosszabb távú boldogságért.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük