Ki a boldogabb a képen? - Szinte mindenki rossz választ ad

Ki a boldogabb a képen? – Szinte mindenki rossz választ ad

Ki a boldogabb a képen? – Szinte mindenki rossz választ ad!

Nézd meg ezt a képet és próbáld meg eldönteni, vajon melyik ember lehet a boldogabb! A válasz rengeteg dolgot elárul rólad, a személyiségedről.

Ki a boldogabb a képen? - Szinte mindenki rossz választ ad
Ki a boldogabb a képen? – Szinte mindenki rossz választ ad

A – Ő lehet a boldogabb?

Igen erős megérzésekkel rendelkezel, az első találkozás során azonnal meg tudod állapítani mi is lakozik a másik lelke mélyén.

Az első benyomásból azonnal tudsz olvasni. Nem lehet előled semmit sem eltitkolni, a másik ember lelke mélyéig is ellátsz, a hazugságon azonnal átlátsz. Sosem lehet átverni téged. 

Rengetegen keresnek meg a problémáikkal. Meghallgatod és tanácsot adsz, de nem folysz bele érzelmileg. Nem félsz kimondani az igazságot, ha fáj a másiknak (vagy magadnak), ha nem. Az őszinteségben rejlik az erőd. Még azt is kimondod, amitől félsz. Hideg fejjel gondolkodsz, nem vagy befolyásolható. 

A – Ő lehet a boldogabb?

Mindenre és mindenkire emlékszel, kiváló a memóriád.  Igen éles elmével és a logikus gondolkodással rendelkezel, különös figyelmet szentelsz az egészen kis részleteknek. Azt vallod, hogy ezek az apró dolgok óriási jelentőséggel bírnak. Kiválóan elemzel minden adott helyzetet.

Szereted, ha elismernek. Nagyon tudsz szeretni, de gyűlölni is. Aki a barátod, az mindig az is marad, de aki megbánt és átver, örökre ellenséged marad. Könnyen meg lehet benned bízni.

Szakemberek szerint a helyes válasz: B.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük