Ne várj kegyelemre ettől a 3 csillagjegytől

Horoszkóp – Ne várj kegyelemre ettől a 3 csillagjegytől

Horoszkóp – Ne várj kegyelemre ettől a 3 csillagjegytől

Ne várj kegyelemre ettől a 3 csillagjegytől

3. hely – Kos

Eleinte vicces és szép személyiségek. Tehát első pillantásra nem is gondolnánk, hogy igazi zsarnokok. Ha nehézségek adódnak, igazi arcukat is megmutatják. És biztosan nem szerencsés, ha pont te vagy a nehézségek oka. Fuss, menekülj, ha mégis így van!

A Kos szeret férfiasan viselkedni, nem ijed meg a kemény munkától. Emiatt a személyiségük is igen kemény olykor. Biztosak mindig abban, hogy amit éppen tesznek, az 100 %-ig helyes.  

Nagyon forró és makacs személyiség. Könnyen beleállnak a konfliktusba, csak azért, hogy bizonyítsák a saját igazukat.

2 hely – Rák – horoszkóp

Ki gondolta volna, hogy az aranyos Rákok is tudják szívni a másik ember vérét. Pedig de. Igaz, hogy emellett nagyon vicces és gondtalan személyiségek. Azonban igen forrófejűek is, könnyen megbántódnak és képesek örök haragot tartani. A Rák sokáig emlékszik a sérelmeire.

Kis piszkos trükkökkel képesek harcolni. Mindent bevetnek, hogy az igazuk bizonyítást nyerjen. Ha kell másokon is átgázolnak a saját érdekükben. Vigyázz, mert tényleg nem felejtenek.

1. hely – Skorpió

Nagyon vonzóak és ugyanakkor nagyon veszélyesek is. A Skorpió tökéletesen tudja, hogy mely pontokon kell támadni, hol kell sebezni, hogy maximális fájdalmat és szenvedést okozzon a másik személynek. Ugyanakkor nagyon bosszúállóak is. 

Akár hosszú évekig is képesek a bosszú terven dolgozni, agyalni, majd egy végső csapást mérnek az ellenfélre. A mindennapi életben a Skorpió nagyon kedves ember, megbízható partner és hű barát. Mindent megtesz a szeretteinek boldogságáért. De jaj annak, aki megbántja őt, vagy akadályozza az úton. A visszafizetés a tettedért szörnyű lesz!

Miklós Edit

Facebook oldalunk:FreeMix       >>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük