Melyik pózban alszol? Ezt árulja el rólad

Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad – Személyiségteszt

Kövess és oszd meg:

Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad – Személyiségteszt

Melyik pózban alszol? Ezt árulja el rólad

1. Racionalista vagy. 

Mindig követed a szabályokat. Szeretsz megfelelni az elvárásoknak, az embereknek. Ekkor érzed csak magad biztonságban, ha egy jól meghatározott irányban és ütemben haladhatsz.

Az utasításokon nem háborodsz fel, hanem szívesen hajtod végre azokat. Nem szereted az ok nélküli vitákat, vagy azokat, amelyeket nem lehet megoldani. Megpróbálsz objektív véleményt adni, ha tanácsot kérnek tőled, és arra törekszel, hogy körülötted az emberek jól érezzék magukat.

2. Szellemes vagy!

Tudod hogyan kel kezelni az adott helyzetet, mindig jól alkalmazkodsz az új feltételekhez. A humorod az, ami minden gödörből kihúz téged. Könnyen barátkozol, szinte mindenkivel megtalálod a közös hangot.

Szinte látod mit gondolnak éppen mások, hogyan érzik magukat. Éppen ezért az emberek szinte mindig azonnal megnyílnak neked.  Mások gondjai miatt viszont a sajátodra nincs időd.

3. Művészlélek vagy!

Érzelmekben és kreatív gondolatokban gazdag ember vagy, teli a fejed elképesztő ötletekkel. Érzelmek tekintetében egész életedben hullámvasúton ülsz. Hol nagyon a fellegekben jársz, hol pedig a legsúlyosabb mélységekben.

Mindig kimutatod, amit érzel. Ha vissza szeretnéd fojtani az érzelmeidet, akkor sem fog sikerülni, hiszen mindig minden az arcodra van írva. Nagyon ráérzel a másik lelkiállapotára, együttérző típus vagy.

4. Barátságos! 

Könnyű természetű ember vagy, egy igazán szerethető, kedvelhető személyiség. Mindig barátságos vagy, de emellett erős akaratú is. 

Nem szereted ha megszabják mit-mikor-hogyan csinálj. Te szereted inkább a magad útját járni.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: onedio

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük