Személyiségteszt! Téglalapokat vagy köröket látsz ezen a képen?

Személyiségteszt! Téglalapokat vagy köröket látsz ezen a képen?

Nagyon érdekes képet hoztunk nektek. Tűpontos személyiségteszt következik. Adott egy ajtó, rajta szép formák. A kérdés az, hogy te mit látsz, kis téglalapokat vagy köröket? Kezdődhet a személyiségteszt?

Fontos, hogy első ránézésre mondd meg a választ, nem szabad nézegetni a képet! Tényleg csak egy pillanatra tekints rá!

A válaszod rengeteg mindenről árulkodik!

Személyiségteszt! Téglalapokat vagy köröket látsz ezen a képen?
Személyiségteszt! Téglalapokat vagy köröket látsz ezen a képen?

Ha a minta szerinted téglalapokból áll:

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, folyamatosan agyalsz valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni.

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet.

Ha köröket látsz a képen:

Imádod az életet, úgy, ahogy van. Minden pillanatot megélsz, szinte szívod magadba mindazt, amit körülötted látsz, érzel.

A világ teli van pozitív energiákkal és te ezt érzed is. Imádod a kalandokat, az újdonságokat, szeretsz utazni, pörög veled az élet.

Teli vagy energiával és jókedved ragadós. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

Rengeteg ötleted van, de a gondolataid cikáznak villámgyorsan, emiatt pedig nem mindig fejezed be azt, amit elkezdtél. Szenvedélyes, imádnivaló ember vagy.

Maradj mindig ilyennek!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: onedio

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük