4 férfi csillagjegy, akibe hamar szerelmesek lesznek a nők

4 férfi csillagjegy, akiért megőrülnek a nők

Kövess és oszd meg:

4 férfi csillagjegy, akiért megőrülnek a nők.

Sok nő szereti a nagylelkű és kedves férfiakat, akik magabiztosak, erősek, férfiasak. Igen ám, de szinte az összes csillagjegy rendelkezik ilyen jellemzőkkel. Viszont csak négy olyan csillagjegy van, amelyik, mint egy mágnes, szinte mindig vonzza a másik nemet.

4 férfi csillagjegy, akiért megőrülnek a nők
4 férfi csillagjegy, akibe hamar szerelmesek lesznek a nők

Kos

Ennek a csillagjegynek a férfi képviselői nem sietnek, hogy lekössék magukat egy párkapcsolatban. Imádják a szabadságot. Szuper emberi tulajdonságok, karizma, páratlan humorérzék, erő – mindez vonzza a nőket a Kos férfihoz. Még csak nem is kell megpróbálniuk meghódítani a legszebb nőt. Az ugyanis rögtön a lábaik előtt hever. Ha adódik lehetőség és szikra, vonzalom, élnek is vele. Ugyanakkor a Kos k férfi nem szereti a hosszú távú kapcsolatot, amint apad a vonzalom, kifele kacsintgat… Az Igazit keresi… Csak és kizárólag akkor fog megállapodni, amikor teljes szível és lélekkel igazán szerelmes lesz. De akkor örökre hű marad a társához.


Mérleg

A Mérleg sokáig vár az igazi szerelemre.  Ennek a csillagjegynek a képviselői ideális férjek, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy választottjuk boldog legyen. Tudják, hogyan kell engedményeket tenni, szeretik a kommunikációt és a romantikát, szinte kitalálják a szeretett gondolatait és vágyait. Tökéletes társ és ezt a nők látják már előre a Mérlegben!


Nyilas

A Nyilas jó kiállású, hatalmas vonzerejű, remek humorérzékkel megáldott csillagjegy. Enyhén hullámzó a kedélye, vagy nagyon szeret, vagy nagyon haragszik, ezért a nők kicsit tarthatnak a vele való hosszabb kapcsolattól. Csak egy erős akaratú, kemény nő képes ellenállni illetve megküzdeni  a Nyilas instabilitásával. Ha ez sikerül, akkor hosszú és boldog életet élhet vele.


Halak

Ennek a csillagjegynek a képviselői nagyon nagylelkűek, nemcsak anyagilag, hanem érzelmileg is. A Halak a szeretteinek szenteli magát. Romantikát fog adni, mindig igyekszik meglepni a szerelmét. Bár nagyon nagyon sokára találja csak meg az igazi párját és addig keres, kutat mindenfele és igyekszik ismerkedni. De ha megvan az igazi, megállapodik végleg és csakis a párjának szenteli az összes figyelmét és szeretetét.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük