Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád nyáron

A kártya megmutatja mi vár rád nyáron

Kövess és oszd meg:

A kártya megmutatja mi vár rád nyáron. Egyetlen válasznak is óriási a jelentősége. A feladatod egyszerű. Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed!

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád nyáron

1

Csendes nyár vár rád, lelki feltöltődéssel. A pihenés megnyugtató, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, milyen nyaralásra, éppen ezért már jó előre eltervezted hova mész majd.

Mint mindig, és ez már hagyománnyá vált, a nyarat itt, az országban töltöd majd. A lelked itt tud feltöltődni. Nem vágysz külföldre, puccos szállodákra, sem tengerpartra, nyüzsire meg aztán főleg nem.

 Csak a természetre vágysz, ahol nézheted a felhőket, be tudod lélegezni a friss levegőt, a virágok illatát. Szeretsz a kertben tevékenykedni, feltölt energiával, miközben a veteményeseddel foglalkozol.

A rendszeres, kemény, kétkezi munka számodra nem fárasztó és nem zavar, még a legnagyobb hőségben sem. ez inkább örömmel tölt el.

Szereted elfogyasztani azokat a zöldségeket, amelyeket te vetettél, ha pedig erre nincs lehetőséged, szívesen sétálgatsz a piacon és ott vásárolsz be zöldséget, gyümölcsöt.

Imádod a nyár esti grillezést, bográcsozást és gyakran nyársaltok is. Ezek azok a pillanatok, amik a következő nyárig teljesen feltöltenek és ezekre mindig jó emlékezni.

2

Romantikus nyár vár rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod eben az évszakban. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt nyáron, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket.

3

A nyár a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is.

Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye. A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A nyár a nagy változások évszaka lesz, csupa-csupa pozitív értelemben.

Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le. Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna.

Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük