Válassz egy kártyát - Fontos üzenetet rejt

A kártya megmutatja mi vár rád a szerelemben

Mindegyik kártya fontos üzenetet tartalmaz. Válassz ki egyet, nem kell első ránézésre, bátran gondolkozz. A kártya megmutatja mi vár rád a szerelemben.

A kártya megmutatja mi vár rád a szerelemben

1-es kártya

Váratlan változást jelez. Egy nagyon közel álló személy viselkedésében óriási változás fog bekövetkezni. Hosszú és kellemetlen beszélgetés vár rád ezzel a személlyel. Viszont könnyedén megtalálhatod a közös hangot egy másik bizonyos emberrel, akit eddig ki nem állhattál. Jó barátság veszi kezdetét vele. Szerelem nem lesz belőle.

2-es kártya

A kapcsolatodban (akár régi, akár új), szinte nincs szükség szavakra sem. Szavak nélkül megértitek majd egymást. Van (vagy hamarosan lesz) egy személy az életedben, aki a figyelmével, együttérzésével, szeretetével lángra lobbantja a szívedet. Szép szavakkal, udvariassággal, kedvességgel és őszinteséggel magába fog bolondítani. Ő lesz a te embered.

3-as kártya a tied? Ez vár rád a szerelemben:

Ez a kártya előrejelzi azt a kapcsolatot, amely neked nem igazán fog tetszeni. Most nagyon kell vigyáznod, mert valaki csak érdekből közeledik feléd, viszont olyan nagy erőbedobással és színjátszással teszi, hogy tejesen hihető, amit előad. Legyél résen, mert az első benyomás hazudik, ez az ember nem megbízható, számításból próbál a közeledbe férkőzni. Ha engedsz, akkor majd csalódni fogsz és végül ki fog nyílni a szemed.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Forrás: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük