Az első pár amit meglátsz, fontos dolgot árul el rólad - Szerelem teszt

Szerelem teszt – Egyetlen dologból kiderül az igazság

Az első pár, amit meglátsz, megmondja, mi a fontos számodra egy kapcsolatban, mit jelent neked a szerelem. Ez a rövid és gyönyörű, színes szerelem teszt nem vesz sok időt igénybe, de az eredmény pontosságán nem kizárt, hogy meg fogsz lepődni.

Próbáld ki!

Négy pár állat van elrejtve a képen.

Az első pár, amit meglátsz, megmutatja, mi az, ami nagyon fontos számodra egy kapcsolatban, a szerelemben.

Az első pár amit meglátsz, fontos dolgot árul el rólad - Szerelem teszt

 

Ha először egy pár oroszlánt láttál, ezt jelenti számodra a szerelem

Fontos, hogy a szeretted egyenlő legyen veled.

Egy erős személyiségre vágysz, csak egy veled egyenrangú féllel tudsz megfelelő és stabil kapcsolatot kialakítani.  Fontos, hogy ugyanolyan önálló legyen, mint te. Másnak esélye sincs nálad.

Hattyú pár

Méltóságteljes ember vagy, tiszteletben tartod a saját érzéseidet, vágyaidat és a párodét is. Fontos számodra a kapcsolatban az őszinte feltételek nélkül szeretet és teljes bizalom. Csak hűséges ember mellett maradsz, aki egyszer félrelép, soha többet rá sem nézel, fel is út, le is út neki.

Egy delfin pár

Nem vagy egyszerű ember. Szükséged van a harmóniára a kapcsolatban. Akkor működőképes számodra egy kapcsolat, ha a társad igazi beszélgetőpartnered, akivel meg tudod osztani nézeteidet, gondolataidat, érzéseidet és aki mellett sosem unatkozol. Fontos, hogy igazán érdekes ember legyen az, aki téged szeretne párjának.

Majom pár

Utálod az unalmat, a megszokott dolgokat, a rutint. Szereted viszont a jó hangulatot, a tréfát és te aztán tudsz szívből szórakozni, élni. Csak olyan mellett érzed jól magad, aki hozzád hasonlóan imádja az életet. Aki tud örülni a legapróbb dolgoknak is.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

 

 

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük