Melyik ház a kedvenced? Tűpontos és mély lélek-teszt!

Melyik ház a kedvenced? Tűpontos és mély lélek-teszt!

A házad a lelkedet tükrözi – Tűpontos és mély lélek-teszt!

Akkor fog tökéletesen működni ez a személyiségteszt, ha alaposan megnézed az összes képet és végül a szívedre fogsz hallgatni! 

Melyik ház a kedvenced? Tűpontos és mély lélek-teszt!
Melyik ház a kedvenced? Tűpontos és mély lélek-teszt!

1.

Mindig mások jókedvéért, békességéért, nyugalmáért cselekszel. Nagyon ügyelsz arra, hogy elkerüld a vitákat és az otthonod igazi családi fészek legyen. 

Kompromisszumokra képes vagy, sőt, inkább lemondasz a saját vágyaidért, csakhogy  a családod boldog lehessen.

Pedig rengeteg álmod, vágyad van neked is, de ezeket elnyomod magadban. 

Néha azt érzed nem vagy elég jó és amit teszel, az pedig nem elég. Nagyon kevés visszacsatolást kapsz a párodtól, másoktól, az önbizalmad pedig elég kicsi. Szükséged lenne több szeretetre, több gyengédségre, de ezt sosem vallanád be, nehogy vita legyen ebből.

Nem vagy most túl boldog, mert azt érzed valami hiányzik az életedből. De túlságosan is félsz ezt bevallani magadnak és emiatt gyakran vagy szomorú.

Ezt azonban titkolod a családod elől. Mert az ő boldogságuk mindennél fontosabb számodra. Még a saját boldogságodnál is fontosabb. azt szeretnéd, hogy mindig harmónia és nyugalom legyen otthon. Ezért pedig képes vagy feláldozni magad. Ezt jelenti ez a ház.

2. ház

Érzelmekre, szenvedélyre, szerelemre van szükséged! Keresd meg a társadat, párodat, mozdulj ki, nyisd ki a szívedet és vedd észre azt, aki eddig is ott volt, csak nem voltál hajlandó tudomást venni róla.

Ha eljön az idő, ne félj el kimondani: szeretlek. Ez a csodálatos szó képes megoldani minden problémát és szebbé teszi az egész életet. Hidd el, létezik teljes bizalomra épülő kapcsolat.

Ez inspirál és képessé tesz mindenre, legyőzhetetlenné tesz téged. Készülj, mert hamarosan meg fogod találni a másik feledet!

3.

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

4. 

Ez a ház a kedvenced? Nagyon fontos szereped van a család életében. Te vagy a minden, a középpont. Igen erősen kézben tartod a dolgokat, irányítasz mindent és mindenkit. Beosztod az időtöket, a tevékenységeket, igyekszel minden helyzetre felkészülni.

A rutin feladatokat is imádod, nem gond számodra a háztartási munka sem. Boldog vagy a családoddal. Nem szereted, ha kicsúszik a kezeid közül az irányítás. 

Az életedben az első a család. Magadra azonban szinte semmi időd nem jut, pedig szükséged lenne neked is egy kis kedvességre, törődésre, figyelemre, mert ez így, ebben a formában, hosszabb távon gondokat fog szülni. 

Olyan életed van, amiben nem csupán a gyereked a fontos, hanem a párod is. Igyekszel rá is időt szakítani, figyelsz rá, törődsz vele. Hiszel a szerelemben és abban is, hogy a kapcsolatért meg kell dolgozni minden egyes nap. Jólelkű, kedves ember vagy, igazi családcentrikus személyiség.

5. ház

Szükséged van valami újra az életedben! Élményekre, érzelmekre, új kalandokra. Sőt változásra is.  Ki szeretnél törni abból, amiben éppen benne vagy.

Másra vágysz és rájöttél végre, hogy ezért érdemes tenni, érdemes elindulni egy új úton. Ne félj, próbálj meg változtatni!

Hamar rá fogsz jönni, hogy az élet nem csupán feketéből és fehérből áll, hanem millió színben pompázik és ragyog. Változásra szomjazol, ennek most jött el az ideje. 

6.

Élvezed az élet minden apró pillanatát. A szépséget észreveszed magad körül, minden rosszban meglátod a jót és mindennek tudsz örülni. Tudod, hogy csak ez az egy életed van, ezért ki akarod használni teljes mértékben. Túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjunk, inkább nevessünk. Ezt vallod.

Szeretsz kimozdulni otthonról a családoddal, nagyon jókat tudtok együtt szórakozni, mindig, mindenhol jól érzitek magatokat.

A családod boldogságában neked óriási a szereped, mert a te energiáid rájuk is hat, húzod magaddal őket mindig, erőt, lendület, vidámságot adsz nekik.

Vitákba nem szeretsz beleszállni, kerülöd a konfliktusokat.

A párod a barátod is. Mindent megbeszéltek. Talán egy kicsit több romantika nem ártana, mert a tűz már nem lobog úgy köztetek, de erre csak ritkán gondolsz, hiszen nálatok mindig zajlik az élet.

Imádod az életedet, úgy ahogy van és hálás vagy a családodért, imádod őket és nagyon boldogok vagytok így.

Miklós Edit

kép: brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük