Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád szeptemberben

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád szeptemberben!

Kövess és oszd meg:

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád szeptemberben!

Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed! Ez vár rád szeptemberben.

Válassz egy kártyát és nézd meg mi vár rád szeptemberben

1. kártya szerint ez vár rád szeptemberben

Csendes szeptember vár rád, lelki feltöltődéssel. Ez az időszak megnyugtató, harmonikus, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, mire vágysz. Nem bánod azt, hogy egyre korábban sötétedik, mert így még jobban el tudsz mélyedni a gondolataidba az otthonod melegében. Rengeteg tervet tudsz szövögetni és készülsz szívvel-lélekkel ezek megvalósítására.

Megfogalmazod céljaidat és tudod, hogy 2024 majd a te éved lesz. A szívedben béke lesz végre.

Mély érzelmek alakulnak majd ki egy bizonyos személy felé. Engeded magadat végre szeretni és végre tudsz újra bízni a másikban. A lelki béke időszaka jön el számodra.

2

Romantikus szeptember vár rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket.

3

A szeptember a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is. Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye.

A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A szeptember a nagy változások hónapja lesz, csupa-csupa pozitív értelemben. Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le.

Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna. Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük