Melyik szellemkastély a kedvenced?

Melyik szellemkastély a kedvenced? – Extra mély lélek-teszt, csak a legerősebbeknek

Teszt, ami a lelked mélyéig hatol. Csak mondd meg, melyik szellemkastély a kedvenced!

Melyik szellemkastély a kedvenced? – Extra mély lélek-teszt, csak a legerősebbeknek

Melyik szellemkastély a kedvenced?

Első ránézésre dönts!

1. szellemkastély

A problémák sora túl hosszú. Az alapelved az, hogy: “Meg kell oldani! Mindig. Mindent. Egyedül.” Nem kérsz segítséget soha. Ismerőseid csodálják a kitartásodat, mert véleményük szerint te mindig mindenre tudsz megoldást. De csak te tudod, hogy ezért az álcáért te kőkemény árat fizetsz nap mint nap.

Nem szeretnéd, ha gyengének látnának, pedig rengeteg félelem lakozik benned. Eleged van már az állandó harcból, gondokból és arra vágysz, hogy a gond-felhőket végre elfújja a szél és kisüssön a nap újra az életedben. Meg akarsz szabadulni végre a terheidtől.

Ehhez azonban meg kell nyitnod a szívedet. Engedned kell, hogy közel kerülhessenek hozzád bizonyos emberek.

2.

Úgy nézel ki, mint egy tündéri hercegnő. Szereted, ha figyelnek rád, ha bókolnak neked, dicsérnek téged. Az emberek gyakran hízelegnek neked, de csak azért, hogy a fényedben ragyoghassanak, hogy melletted lehessenek.

Mindig a tökéletességre törekszel, figyelsz a részletekre, de azt érzed, ez mostanában nagyon fáraszt. Szeretnéd végre megmutatni az igazi énedet, amikor laza vagy, boldog és amikor szívből tudsz nevetni.

Hamis és érdekemberekkel vagy körülvéve és nem vagy abban biztos, hogy van erőd ezen változtatni. Az első és legfontosabb lépés az az, hogy kinyitod a szívedet és megmutatod milyen is vagy valójában. aki szeret, az így is, úgy is szeretni fog. Meglátod, szépen le fognak morzsolódni azok az emberek, akik érzelmileg nem kötődtek hozzád, csak érdekből voltak veled.

Elképesztően meg fogsz könnyebbülni olyan lesz, mintha újra kapnál rendesen levegőt. Apránként nyílik meg körülötted a világ, imádni fogod.

 3.

Az emberek azt hiszik, nincsenek érzelmeid. Mindig közönyös vagy, nem lehet kibillenteni téged lelkileg. Megfontolt, gyors döntéseket hozol, mindig hideg fejjel tekintesz az adódó helyzetekre.

Azt hiszik mindenféle érzelemtől mentes ember vagy. De te ezt szándékosan teszed. Borzasztóan megbántottak régebben és soha többet nem szeretnéd ezt átélni. Azt gondolod, ha nem mutatsz érzelmeket, akkor többé nem fog fájni semmi sem. De tudod, hogy ez nem így van.

Mert amikor eljön az este és egyedül vagy, viharszerűen öntenek el az érzések, a magány, a csalódottság és a fájdalom. Tele van a lelked. Meg kell tanulnod újra sírni ahhoz, hogy ismét tudj nevetni, ne zárkózz be, lépj előre, apránként.

4.

Érzékeny és jóindulatú személy vagy, aki hozzászokott ahhoz, hogy mások vágyait a sajátja elé helyezze. Még akkor is, ha valaki éjjel keres meg a gondjaival, még akkor is, ha lehetetlennek tűnik… 

Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy hozzád mindig, minden körülmények között lehet fordulni, te sosem mondasz nemet. Emiatt az emberek azt gondolják, neked nincsenek is vágyaid, álmaid.

Mostanában azonban egyre többet foglalkoztat téged az, hogyha esetleg te kérnél segítséget, vajon lenne egyáltalán valaki, aki meghallgat, segít? Azt érzed valójában téged senki sem szeret, csak kihasználnak és ha megkapták, amit akarnak, akkor eldobnak.

Állj a sarkadra, építsd fel magad újra, gondold át mit szeretnél, tűzz ki magad elé saját célokat és ezekért, tegyél is.

5.

Az otthoni és családi értékek a legfontosabbak számodra. Tudod, hogyan kell kezelni egyszerre több feladatot, energikus és barátságos vagy. Szereted a stabilitást, ezért teszel is. De neked ez mostanában kevés.

Tele vagy romantikus gondolatokkal, azt érzed kalitkába vagy zárva, csak feladataid vannak, érzelmek viszont semmi. Szeretnél kiszabadulni, szárnyalni, újra érezni. Nyisd ki a szemed, mert amire vágysz, ott van a szemed előtt és csak rád vár.

6.

Az üresség és a szomorúság minden lépésedet elkíséri. Az üres falak és a reménytelen magány jellemzi az életedet. Túl vonzó vagy és óriási a tehetséged, de félsz megmutatni a képességeidet.

Félsz a kudarctól, a gúnyolódástól és emiatt nem lépsz inkább előre. Minden félelmet le lehet küzdeni, csak akarni kell. Csak ekkor tudsz szintet lépni a boldogság irányába.

Nagyon szeretnél változtatni, ez már jó jel. Erősítsd az önbizalmad, ne siess, haladj lépésről-lépésre és ha egyszer nyitsz a világ fele, óriási lehetőségek kerülnek eléd. Ragadd meg őket, ne ijedj meg.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük