Jön vagy megy ez a ló? - Te hogy látod?

Jön vagy megy ez a ló? Te hogy látod? – Különleges teszt

Jön vagy megy ez a ló? – Te hogy látod? Különleges teszt, ami rengeteg fontos dolgot elárul rólad és arról, hogyan is látod magadat, a világot és a milyennek látnak az emberek téged. Ez egy mély lélek-teszt.

Jön vagy megy ez a ló? – Te hogy látod? Különleges teszt

Ha szerinted ez a jó jön:

Abszolút pozitív hozzáállással éled az életed minden pillanatát. Ez segít át a gondokon, a nehézségeken. Mindenben igyekszel valami szépet látni és örömöt lelni még a legnehezebb pillanatokban is.

Hiszel a mosoly erejében és abban, hogy nem minden egyszerűen csak fekete vagy fehér.

Ha gond adódik, nem futamodsz meg, hanem keresed a megoldást. Törekszel a boldogságra,  a harmóniára.

Azt vallod, hogy az életet élvezni kell, hisz csak egy van belőle. Emiatt pedig minden pillanatot teljes szívből élsz meg. Ha pedig valami megtör téged, nem maradsz úgy, mindig megrázod magad és felállsz.

Ha szerinted ez a ló megy:

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. De ez csak átmeneti állapot. Hidd el! Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: The Sun

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük