Ezeknek a csillagjegyeknek óriásit változik a szerelmi élete decemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek óriásit változik a szerelmi élete decemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek óriásit változik a szerelmi élete. 3 csillagjegy, akiknek szerelmi élete drasztikusan szintet lép decemberben.

Az előttünk álló időszak olyan módon változtathatja meg szerelmi életünket, amiről csak
álmodoztunk. Egy olyan érzést fogunk megtapasztalni, amelyet úgy lehetne leírni, hogy „bezárul a kör”.

Kulcsfontosságú ilyenkor, hogy csak a legjobbat képzeljük el magunknak, és tegyünk félre
minden kétséget. Életünket egy teljesen új szintre emelhetjük, mindehhez pedig hatalmas energiák állnak a rendelkezésünkre. Ezt a különleges, erős energiát arra használhatjuk, hogy örömet vigyünk az életünkbe és azok életébe, akiket szeretünk.

Három csillagjegynek azonban kivételes lehetőséget kínálnak a csillagok:

Mérleg


Ha képes vagy elkerülni a túlzásokat, akkor novemberben ezt a javadra válthatod. Rossz útra
terelhet, ha nem vagy tisztában azzal, hogy pontosan mi történik. Ha a Nap a Jupiterrel szemben áll az égen, akkor biztosan a csúcson fogod érezni magad. Ez azzal is jár, hogy olyan elvárásokat állítasz fel magadnak, amelyeket esetleg nem lehet teljesíteni. Ami a szerelmet és a romantikát illeti, szeretnéd megtartani azt a maga valóságában. Hatalmas lehetőség van most benned, ám szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a nagy álmaid olyan dolgok, amelyeken te és a partnered egyaránt osztozni tudtok. Nem próbálsz elmenekülni; megpróbálod a szerelmedet egy teljesen új szintre emelni. Az optimizmusod határtalan lesz, és csodákat tehetsz, de ahogy mondják, Rómát sem egy nap alatt építették fel… szóval tartsd szem előtt, hogy kitartónak kell lenned.

Nyilas


Amit majd tapasztalsz, az olyasvalami, amit életed során sokszor átéltél: hogy valami iránt túlzottan fellelkesülsz , majd elveszíted a lendületet, ahogy látod, hogy mennyi munka kell ennek a célnak az eléréséhez. Most egy olyasvalamiért fogsz lelkesedni, amelynek te és partnered is részese lehet. Lelkesít, de egyben megfélemlít is. Elveszítheted a realitásérzéked. Ami ebben az időszakban elromolhat, az az, hogy te magad hozod meg az összes döntést. Olyan biztos vagy a dolgodban, hogy úgy érezed a döntéseidet nem kell a másik személlyel megbeszélned. Pedig szükség van rá! Mindent egybevetve, felhasználhatod ezt az időszakot, hogy jövőt teremts magadnak és partnerednek, ami abszolút szintlépésnek tekinthető . A változatlanság nem érdeked, és bár nem bánod az olyan dolgokat, mint a rutin vagy a rutin által nyújtott kényelem, nagyon kíváncsi vagy arra, hogy hová, milyen messzire viheted ezt a kapcsolatot.

Vízöntő


Az a fajta ember vagy, akinek ha egyszer eszébe jut valami, olyan lesz, mint egy pitbull; nem fogsz engedni belőle. Főleg, ha az egy szuper terv, hogy valami elképesztően kalandos dolgot csinálj a partnereddel. Annyira felpörög a romantikus érzés benned és a kalandvágy, hogy rámenősnek is tűnhetsz, de nem bánod. Látod a fényes jövőt, és mindent megteszel, hogy valóra váltsd az álmod. Te és a partnered mindig a határokat feszegetitek, és amikor mindketten úgy döntötök, hogy magasabb szintre emelitek a kapcsolatotokat, akkor nem lesznek kétségeitek. Összhangban vagytok egymás érzéseivel. Szándékaid legyenek erősek és világosak, és tudd, hogy a partnered is szerető támogatásában részesít, és éppolyan szívesen lép a „következő szintre”, mint te.

Kovács Alexa

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

forrás: yourtango.com

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük