Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad

Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad

Te hogyan alszol el? Ez mindent elárul rólad. Az alvási, fekvési helyzeted az ágyon sokat elárul a személyiségről, a szokásokról, akár aggodalmakról is. Testbeszéd
mindig létezik, még akkor is, amikor alszunk.


1. ”Könyörgő” fekvési helyzet

A váll egyenes, a lábak enyhén előrehajlítva, a kezek előre nyújtva, olykor a párna alá kerülhetnek. Ez az elalvási testhelyzet azt jelzi összetettebb a személyiség. Bár barátságos és nyitott, hajlamos kicsit cinikus és gyanakvó lenni másokkal szemben. Ha eldönt valamit, akkor már semmitől sem fogja meggondolni magát.


2. Magzati helyzet:


Az egyén az oldalán fekszik, térddel a mellkas felé zsugorítva, karok keresztbe a lábak közelében. Neve a babák anyaméhben való elhelyezkedéséből ered. Néha az egyik kar a párna alatt van. Ez a leggyakoribb elalvási testhelyzet. Az „összegömbölyödés” összefügg az érzékenységgel és intenzívebb kapcsolatokra való hajlamra utal. A személy félénknek tűnhet, amikor találkozik valakivel, de aztán ellazul és nagyon szívélyessé válik. Gyakran attól tart, hogy érzelmileg megsérül.


3. Szabadesés


Azért hívják így, mert úgy tűnik, az emberek most estek le az égből. Hason fekszenek, fejüket
elfordítva az egyik oldalra, egyik kezüket a párna alá vagy felfelé nyújtva. Nagyon intenzív emberek, extrovertáltak, merészek, a felszín alatt azonban nagyon érzékenyek. Szeretik a szabadságot, nem szeretik, ha sürgetik őket, ez bármilyen területen igaz, szerelemben, karrierben, családban egyaránt.


4. Tengericsillag


A személy hanyatt felkszik, a karokkal részben vagy teljesen körbevéve a párnát és a lábak
hajlítottak. Ezek az emberek meghallgatják mások problémáit, nagyon jó barátok, mindig hajlandók segíteni másokon, de legtöbbször inkább ők állnak a figyelem középpontjában, bárhol is legyenek.


5. Katona


Alvás hanyatt fekve, a lábak szélesre tárva, a karok a test mentén nyújtva vannak. Ezek az emberek visszafogottak, csendesek, nem beszélnek sokat magukról másoknak. Nem szeretnek társaságba járni. Nagyon magas célokat tűznek maguk elé. Hűségesek és védik családjukat, szeretteiket.


6. Fatörzs


Jellemzője, hogy az egyén az oldalán alszik, egyenes lábakkal. A kezek általában a test mellett
vannak, vagy az egyik a párna alatt vagy lehet kinyújtva Ezek az emberek visszafogottak és
egyszerűek. Ugyanakkor társaságkedvelők, a legtöbb emberrel kijönnek, jól érzik magukat, amikor egy csoporthoz tartoznak, megbíznak másokban, de kicsit naivak.

Forrás/kép: awarenesses.club

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük