Meglepő fordulat a szerelemben - 3 csillagjegy élete meg fog változni

Meglepő fordulat a szerelemben – 3 csillagjegy élete meg fog változni

Meglepő fordulat a szerelemben – 3 csillagjegy élete meg fog változni, méghozzá év végéig. A következő hetek, az év utolsó időszaka nem várt fordulatokat hoz néhány embernek.

Vízöntő csillagjegy

Az év utolsó hónapjában a Vízöntőnek erős érzelmi kapcsolatokkal, hullámvölgyekkel kell szembenéznie. Ha egyedülálló, év végéig találkozhat valakivel, aki igazán különleges, rendkívüli. Az illető szenvedélyes, bátor és rettenthetetlen lesz, energiájával magához vonzza a Vízöntőt. A kapcsolatot tele lesz szenvedéllyel és izgalommal, de ehhez nyitottság és megalkuvás is kell. Mindent elsöprő szerelem várható.

Azok számára pedig, akik párkapcsolatban vagy házasságban élnek, a stabilitás és a harmónia időszaka várható. A nyílt beszélgetések és az őszinteség segítenek abban, hogy kapcsolat egészséges és erős legyen. Olyan erős alapok alakulnak most ki, amik egy egész életre megalapozzák a közös életet.

Nyilas

A Nyilas számára az év utolsó hetei lendületes és új találkozásokkal teli lesz. Hajlamos leszel a flörtölgetésekre, kalandokra, de ügyelj arra, hogy ne sértsd meg másoknak az érzéseit. 

December végén találkozhatsz valakivel, aki teljesen elrabolja a szívedet. Az a személy intellektuálisan ösztönző lesz számodra és felemelő, szórakoztató, kommunikatív is egyben. Szerelem lesz első látásra.

A kapcsolat tele lesz beszélgetésekkel, nevetéssel és közös érdeklődési körökkel. Nem csupán a párod lesz, hanem a bizalmasod, a legjobb barátod is. Az új tapasztalatokra való nyitottság és az alkalmazkodási képesség, türelem, kitartás kulcsfontosságú lesz a kapcsolat fenntartásában. Ugyanis most fordul elő először az életedben az IGAZ szerelem és az ilyen mély kapcsolat, ami az egész életedre kihat.

Mérleg csillagjegy

Az év utolsó szakaszában a Mérlegek olyan szerelmi lehetőségeket vonzanak magukhoz, amelyek egyensúlyt és kompromisszumot igényelnek. A szinglik számítsanak erős vonzalomra valaki iránt. Ezzel a személlyel nagy az összhang, közösek az értékeitek és az érdeklődési köreitek is. Hihetetlenül összepasszoltok lelkileg is. Ez a személy bájos, tisztességes és nyitott lesz. Fényt hoz az életedbe, te is lassan kinyílsz és el kezdesz hinni a sok csalódás után. Kapcsolatotok lassan fejlődik, az egyenlőség és a harmónia alapját építve. Ez adja meg a biztos alapot, amire építkezhettek egy életen át, közösen.

A párkapcsolatban vagy házasságban élők számára a kiegyensúlyozottság és a kölcsönös növekedés időszaka következik be. Megtanulsz végre figyelni a párodra, az igényeire, rájössz arra, hogy a MI fogalma sokkal szebb, mint az ÉN, ha párkapcsolatban élsz. Végre készen állsz a kompromisszumra, a fejlődésre, arra, hogy szintet lépjen a kapcsolat. A harmónia időszaka jön és a kapcsolat megerősödése, méghozzá olyan szinten, hogy ez a kapocs kettőtök között soha, de soha nem szakad meg már.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük