Melyik magassarkú cipő tetszik? Ez hihetetlen dolgot árul el rólad

Melyik magassarkú cipő tetszik? Ez hihetetlen dolgot árul el rólad

Melyik magassarkú cipő tetszik? Ez hihetetlen dolgot árul el rólad. Különleges teszt férfiaknak és nőknek egyaránt. Hogy férfiaknak is? Persze, hiszen ők is eldönthetik, hogy egy nőn nekik melyik magassarkú cipő tetszik a legjobban, tehát ezt a tesztet ők is el tudják végezni. az eredmény a személyiségedről, a lelkedről árul el érdekességeket.

Melyik magassarkú cipő tetszik? Ez hihetetlen dolgot árul el rólad

Az első magassarkú cipő tetszik a legjobban?

Ha az első magassarkú cipő az, ami igazán bejön neked, akkor ez nagyon érdekes dolgot mutat meg rólad. Imádod az életet, a mindennapokat, a munkádat, magánéletedet, hobbidat, mindent úgy, ahogy van. Minden pillanatot megélsz, keresd a jót, figyelsz, látsz, érzel. A világ teli van csodával, aszépséggel, jóval, pozitív energiákkal és te ezt érzed is. Teli vagy jó energiával, mosolygós, boldog lélek vagy. A jókedved ragadós. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

A második a kedvenced?

A múltad a mai napig bánt és beárnyékolja a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régebben és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket teljesen feldolgoznod. Az agyad becsap téged, azt hiszed tévesen, hogy ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel. De itt az idő, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt. Nem tudsz egyről tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél embereket magad körül, szeretnél barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet, mert rettegsz a csalódástól. Állj meg, nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

A harmadik?

Szereted az életedet, a munkádat. Becsületes, tiszta szívű ember vagy. Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt, lehetőséget a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról, hogy kiadhassa magából a fájdalmat. A szakmádban is örömödet leled, van hobbid és baráti társaságod is. Mindig ott vagy azonnal, ha szükség van rád. Szíved szerint mindig mindenki problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Azt vallod, meg lehet és meg is kell ezt próbálni. A gondjaidról csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Mások megmentője, segítője, lelki támasza vagy, de magaddal nem törődsz, a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd. Úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem túl jó stratégia.

A negyedik

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, álmodozol, tervezgetsz, folyamatosan agyalsz valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni és minden apró lépést megtervezel. Tiszta, gyönyörű, őszinte a lelked, az emberi gonoszság nagyon tud bántani és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. túl jó ember vagy, sokszor sok emberen segítettél már, de volt, amikor nem láttad az igazságot és teljesen visszaéltek a bizalmaddal. sok csalódáson vagy túl.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük