Ennek a 2 csillagjegynek összeomlik az élete nyáron

Ennek a 2 csillagjegynek összeomlik az élete nyáron

Ennek a 2 csillagjegynek összeomlik az élete nyáron.

Ennek a 2 csillagjegynek összeomlik az élete nyáron

Ennek a 2 csillagjegynek összeomlik az élete, minden egyes apró részlet, ami fontos volt, ami számított, amit eddig elértél, az semmivé válik.

Minden, amit felépítettél, amiért megdolgoztál, amiért olyan sokat küzdöttél, összeomlik körülötted. Voltak erre utaló jelek, de te nem akartad észrevenni és inkább úgy tettél, mintha minden rendben lenne. Abban bíztál, ha nem veszel a problémákról tudomást, akkor valójában nincsenek is. Olyan erősen hittél és koncentráltál erre, hogy azt hitted majd magától megoldódik minden. A bajok azonban csak fokozódtak, fokozódtak, rakódtak egymásra.

Végül szívtépően váratlanul ért ez a helyzet. Minden, amit felépítettél, összeomlik körülötted. Ez értendő a munkára és a magánéletre is.

Nagyon komoly leckét kapsz.

A problémákkal foglalkozni kell, akkor is ha ez komoly lelki fájdalmakkal jár.

Megtorpantál, megrekedtél egy ponton, nézed életed széthullott darabjait és nem nagyon tudod, hova, merre tovább. Csak azt látod, amid volt. Amit elvesztettél. Már nem tudod mi a jövőd, sőt a jelenedet sem látod.

Az események hatalmas fájdalmat okoztak és csalódást. Azt hitted ügyesebb, okosabb vagy ennél. Olyan embernek tartottad magadat, akinek az élete csak felfele ívelhet.

Rájössz arra, hogy nem értékelted amid van.

Az már jó jel, hogy gondolkozol és tényként fogadod el, hogy igen, sajnos ez tényleg megtörtént. Már nem söpröd a szőnyeg alá a negatív eseményeket.

Időre van szükséged, hogy átgondolj mindent. Azt is, ami történt és azt is, hogy mit kellene tenned. Mert rájössz arra, hogy az önsajnálat nem fog segíteni a helyzet javításán.

Összeomlott az életed? Igen. Ebben a helyzetben akarsz ragadni, teli szomorúsággal a szívedben? NEM!

Rá fogsz jönni, hogy ami összedőlt, azt újra lehet építeni, lassan, megfontoltan, apró lépésekkel, apró téglákból. Lassabban, mint korábban, de az alapok sokkal, de sokkal erősebbek lesznek ezúttal. Erősebbek, igazibbak, tisztábbak, tartósabbak. mert nem az a fontos, hogy gyorsan érj el sikert és eredményt. Nem. Hiszen átélted, hogy magasról lehet a legnagyobbat bukni. Inkább lassan haladsz ezentúl, de biztosan.

Valószínűleg nem lesz minden ugyanolyan, mint régen, de több, mint valószínű, hogy jobb, szebb, boldogabb lesz.

Mert a változás, bár eleinte fájdalmas lehet, végül jót is hozhat magával. Legyél kitartó, alázatos és soha ne felejtsd el, azt ami történt. Hiszen ez egy fontos lecke volt az életedben. A siker soha nem tehet 100 százalékig magabiztossá, kényelmessé, nagyképűvé. Illetve becsüld meg amid van!!!

A sikerért, a boldogságért minden egyes nap meg kell dolgozni.

Ezt tartsd magad előtt és kezdj el újra, szép lassan, de alaposan, megfontoltan építkezni. Meg fogod tudni csinálni. Meg tudod oldani. eléred a célodat. Mert sikerül talpraállnod a legnehezebb időkben, nem hagyod el magadat és sikerül új célokat kovácsolnod. Ez a cél pedig egy álom is egyben. El fogod érni. Mert megérdemled.

Nyár végére már rendben lesz az életed, legalábbis elindulsz a lelki gyógyulás és az építkezés útján.

Összeomlik az életed? Igen. Fel tudod építeni újra? Igen.

Melyik csillagjegyre vár ez a nehéz, ám annál tanulságosabb időszak?

Ez a csillagjegy a Nyilas és a Rák.

kép: Stock

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük