Ez a legfontosabb tulajdonságod - Különleges lélek-teszt

Ez a legfontosabb tulajdonságod – Különleges lélek-teszt

Ez a legfontosabb tulajdonságod – Különleges lélek-teszt, amiből kiderül milyen ember, milyen lélek és milyen szívű vagy igazából.

Nézd meg a képet és válaszd ki azt a részletet, amelyik a legjobban megragadta a tekintetedet.

Ez a legfontosabb tulajdonságod - Különleges lélek-teszt

Esernyő, ha ezt választottad, akkor ez a legfontosabb tulajdonságod:

Fontos számodra a tisztaság, az őszinteség, az, hogy mindig, minden körülmények között ember maradj, igaz maradj. Ez a legfontosabb az életben a számodra. Illetve az is fontos, hogy igazi, a valóságnak megfelelő információkat adj és kapj. Nem bírod elviselni, sőt kifejezetten utálod a kétszínűséget és a hazugságot, a gátlástalan, törtető, másokon átgázoló és mások hátán felkapaszkodó embereket.

Nagyon megtörsz, nagyon bánt, ha valaki átver, becsap és ebből a lelkiállapotból utána nehezen és csak sokára tudsz szabadulni.

Csak olyan emberekkel veszed magad körbe, akikben teljesen megbízhatsz. Ehhez azonban jó hosszú és tanulságos időszak vezetett el, rengeteg csalódással. Jó, igaz, hűséges ember és barát vagy, akire mindig lehet számítani. Komoly, tartós érzelmeid vannak és ehhez mindig ragaszkodni fogsz.

Ember

Fontos számodra a tartalmas beszélgetés, a napirend, a kiszámíthatóság, megbízhatóság. Szereted megtervezni, átgondolni a, feladatokat, teendőket, a napodat, a holnapodat. Így tudsz boldogan élni, szereted tudni mire számíthatsz, mert a váratlan helyzetek kiakasztanak, idegessé tesznek, stresszelnek és felborítják a boldog, nyugodt lelki egyensúlyodat. Sokat jelent számodra, hogy mindig előre tudod, mikor-hova-kihez kell menned, mikor-mit kell csinálnod és miért.

Utálod az üres fecsegéseket, a pletykát, a magamutogatást. A tényeket kedveled és az igazb tartalmakat. A locsogást ki nem állhatod.

Olyan ember vagy, aki mellett soha nem lehet unatkozni. Mindig figyelsz arra, hogy az életedben egyik oldal se billenjen ki, azaz a munka-család-barátok-hobbi egyensúlya nagyon fontos számodra, szerinted ez a boldogság kulcsa. A szeretteidre mindig jut időd, bármikor megkereshetnek, te nem hajtod, nem utasítod el őket soha. Keresed is a társaságukat és fontos, hogy mindig tudjál róluk, hogy mi van velük, mi történik velük. Te is szívesen nekik magadról.

Az élet túl rövid, ezért ki kell használni és meg kell élni teljes szívvel minden pillanatot. eszerint élsz.

Felhő

Fontos az életedben a becsület és a lelkiismeret. Tiszta, igaz szívű ember vagy, egy szabad szellemű és gondolkodású személyiség. Nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak és megpróbáljanak megváltoztatni. Pedig sokan igyekeznek átformálni, mert irigylik az egyediségedet. Aki szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy. Ezt vallod. Aki pedig nem akar elfogadni, nem kell, hogy a társaságodban legyen, inkább kerüljön el téged. Ugyanis nem szereted, ha megszabják mit és hogyan tegyél, hogyan nézzél ki, mit mondjál vagy mit ne. A döntéseket te akarod egyedül meghozni, mert ez a te életed, te tudod mi a jó neked és mi nem.

Nyitott vagy az új dolgokra, szívesen próbálsz ki olyat, amit előtte sohasem, ez főleg a munkára, utazásra, ruhákra, frizurákra értendő. Nem szereted és nem bírod elviselni, ha nyomást próbálnak rád gyakorolni. Bármilyen nehezek is a körülmények emiatt, a véleményedet, a gondolkodásodat akkor sem fogod megváltoztatni a könnyebb út kedvéért. Ha ketrecbe, szabályok és keretek közé zárnak, elveszíted a ragyogásodat, energiádat és céltalanná, boldogtalanná válsz.

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük