Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal.

Csodálatos ízharmónia, szemet kápráztató színek.

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

✔️Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

✔️120 gramm vaj
✔️4 tojás

✔️Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
✔️Szórjuk a lisztkeveréket egy tálba, adjuk hozzá az olvasztott vajat és a tojásokat.
✔️3 percig keverjük közepes fordulatszámon elektromos keverővel.
✔️A keverék amikor besűrűsödik és halvány színű lesz, akkor jó.
✔️Öntsük a tésztát formákba és süssük 30 percig 170 fokon.
✔️Hagyjuk hűlni a formában 5 percig, majd tegyük rácsra, hogy teljesen kihűljön.

Tipp:
Simán is nagyon finom, de díszíthetjük Madame Loulou Varázskrémmel>>(ITT) is, hogy még fenségesebb legyen.

Ehető, édes virágot pedig ezzel az alapanyaggal tudsz könnyen és gyorsan készíteni!

VIRÁGMODELLEZŐ MASSZA>>>

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük