Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal.
Csodálatos ízharmónia, szemet kápráztató színek.
Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***
120 gramm vaj
4 tojás
Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
Szórjuk a lisztkeveréket egy tálba, adjuk hozzá az olvasztott vajat és a tojásokat.
3 percig keverjük közepes fordulatszámon elektromos keverővel.
A keverék amikor besűrűsödik és halvány színű lesz, akkor jó.
Öntsük a tésztát formákba és süssük 30 percig 170 fokon.
Hagyjuk hűlni a formában 5 percig, majd tegyük rácsra, hogy teljesen kihűljön.
Tipp:
Simán is nagyon finom, de díszíthetjük Madame Loulou Varázskrémmel>>(ITT) is, hogy még fenségesebb legyen.
Ehető, édes virágot pedig ezzel az alapanyaggal tudsz könnyen és gyorsan készíteni!
VIRÁGMODELLEZŐ MASSZA>>>