Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

Utolsó frissítés: 2018-12-17

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal.

Csodálatos ízharmónia, szemet kápráztató színek.

Vaníliás cupcake, csokis krémmel és ehető, édes virággal

✔️Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

✔️120 gramm vaj
✔️4 tojás

✔️Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
✔️Szórjuk a lisztkeveréket egy tálba, adjuk hozzá az olvasztott vajat és a tojásokat.
✔️3 percig keverjük közepes fordulatszámon elektromos keverővel.
✔️A keverék amikor besűrűsödik és halvány színű lesz, akkor jó.
✔️Öntsük a tésztát formákba és süssük 30 percig 170 fokon.
✔️Hagyjuk hűlni a formában 5 percig, majd tegyük rácsra, hogy teljesen kihűljön.

Tipp:
Simán is nagyon finom, de díszíthetjük Madame Loulou Varázskrémmel>>(ITT) is, hogy még fenségesebb legyen.

Ehető, édes virágot pedig ezzel az alapanyaggal tudsz könnyen és gyorsan készíteni!

VIRÁGMODELLEZŐ MASSZA>>>

 

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük