Ropogós kérgű, foszlós belsejű lepénykenyér - Focaccia recept

Ropogós kérgű, foszlós belsejű lepénykenyér – Focaccia recept

Utolsó frissítés: 2019-01-28

Ropogós kérgű, foszlós belsejű lepénykenyér – Focaccia recept.

Hihetetlen mennyire egyszerű a focaccia készítése.

Ropogós kérgű, foszlós belsejű lepénykenyér - Focaccia recept

Hozzávalók:

Focaccia

laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Az elkészítéséhez szükségünk lesz a lisztkeverék mellett 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.

 

  1. Dagaszt.

  2. Keleszt.

  3. Süt. 180 fokon 20 percet.

Bátran variáld az ízeket, fűszereket. Mehet bele/rá a dagasztás után kolbász, sonka, sajt, sajtkrém, zöldség is.

Ugye milyen egyszerű?

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük