Apró, csodás színekben pompázó édesség a macaron.
Kicsi falatok, mely igazi ízélményt adnak, hiszen a macaron varázslatos édesség.
Sokan macerásnak tarthatják ennek a kicsi desszertnek az elkészítését, főleg, gluténmentes verzióban, de most bebizonyítjuk, hogy egyáltalán nem nehéz.
Egy egyszerű receptet hoztunk, mely egy céllisztnek köszönheti a tökéletességét és azt, hogy elronthatatlan.
Macaron – Zöld színű ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>
Recept
Mit adjunk hozzá:
70 g tojásfehérje
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 130?C-ra (légkeveréses) vagy 140?C-ra.
Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 70 g tojásfehérjét.
Keverjük kb. 45 másodpercig.
Tegyük a keveréket nyomózsákba és nyomjunk a sütőformára, majd pihentessük legalább 2 órán keresztül.
Süssük kb. 12-13 percig.
Hagyjuk kihűlni, majd óvatosan vegyük le a macaronokat.
Javaslat
Töltsük meg Madame Loulou Varázskrémmel.>>>ITT>>>