Macaron házilag - Ezt a gluténmentes receptet érdemes kipróbálni

Macaron házilag – Ezt a gluténmentes receptet érdemes kipróbálni

Utolsó frissítés: 2019-04-01

Apró, csodás színekben pompázó édesség a macaron.

Macaron házilag - Ezt a gluténmentes receptet érdemes kipróbálni

Kicsi falatok, mely igazi ízélményt adnak, hiszen a macaron varázslatos édesség.

Sokan macerásnak tarthatják ennek a kicsi desszertnek az elkészítését, főleg, gluténmentes verzióban, de most bebizonyítjuk, hogy egyáltalán nem nehéz.

Egy egyszerű receptet hoztunk, mely egy céllisztnek köszönheti a tökéletességét és azt, hogy elronthatatlan.

Macaron – Zöld színű ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>

Recept

Mit adjunk hozzá:

70 g tojásfehérje

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 130?C-ra (légkeveréses) vagy 140?C-ra.

Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 70 g tojásfehérjét.

Keverjük kb. 45 másodpercig.

Tegyük a keveréket nyomózsákba és nyomjunk a sütőformára, majd pihentessük legalább 2 órán keresztül.

Süssük kb. 12-13 percig.

Hagyjuk kihűlni, majd óvatosan vegyük le a macaronokat.

Javaslat

Töltsük meg Madame Loulou Varázskrémmel.>>>ITT>>> 

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük