Az elkészítéséhez szükségünk lesz 200 ml tejre és 200 ml tejszínre, vagy ha könnyedebb változatban szeretnénk elkészíteni, akkor csak 400 ml tejre. Illetve Madame Loulou krémfagylalt porra. >>> ITT>>>
Az alapanyagokat botmixerrel alaposan kikevered, majd egy tálba öntöd és mehet a mélyhűtőbe. 30 percenként kiveszed és megkavarod. 6-8 óra múlva már készen is van.
A tetejét megbolondíthatod sziruppal is, >>> ide kattintva>>> találhatsz gluténmentes csoki-, karamell-, eperöntet is.
További Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.