(1) Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 375 ml hideg tejszínt. (2) Keverjük kb. 5 percig. (3) Tegyük 30 percre hűtőbe.
Ha klasszikus tiramisut szeretnénk készíteni, akkor még 2 piskótalapra, kávészirupra és kakaóporra is szükség lesz.
Önmagában fogyasztva ebből a mennyiségből 8-10 csésze lesz.
A Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, illetve ez az alappor nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és azo-színezéket sem, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.