Gluténmentes palacsinta Labeta céllisztből - Recept

Gluténmentes palacsinta Labeta céllisztből – Recept

Utolsó frissítés: 2020-03-12

A palacsintát sosem lehet megunni. Pillanatok alatt elkészíthető gluténmentes változatban is, jól variálható a töltelékeknek köszönhetően és nagyon finom.

Lehet sósan, lehet édesen tálalni és jó reggelire, jó ebédre, jó vacsorára és mindig, minden mennyiségben és ízben JÓ💖😍

Recept↘️


1 bögre Univerzális liszt porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT>>>

fél bögre tej

1 tojás

Elkészítés:

Az alapanyagokból csomómentes tésztát kavarunk ki.Egy serpenyőre kevés olajat csepegtetünk, majd egy merőkanálnyi tésztát öntünk rá.Közepes lángon mindkét oldalát kisütjük a palacsintának, szilikonlapáttal a legkönnyebb átfordítani.

Koronczay Edit

Gluténmentes palacsinta Labeta céllisztből - Recept

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük