Gluténmentes barna kenyér recept- Nem lehet elrontani

Gluténmentes barna kenyér recept – Nem lehet elrontani

Utolsó frissítés: 2020-10-26

Így készül a gluténmentes, rostban gazdag, hihetetlenül finom barna kenyér, melyhez mindössze 3 alapanyagra van szükség.

Villámgyorsan lehet varázslatosan finom, rostban gazdag gluténmentes kenyeret sütni.

Ez a recept végtelenül egyszerű, alig kell hozzá pár alapanyag és néhány könnyű lépésből áll csupán. Bárki el tudja készíteni, elrontani sem lehet.

Gluténmentes barna kenyér recept- Nem lehet elrontani
Gluténmentes barna kenyér recept- Nem lehet elrontani

Recept

A Labeta célliszthez adjunk 400–450 ml langyos vizet és 10 g szárított vagy 30 g friss élesztőt.

Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel.

Tegyük kenyérsütő formába és hagyja kelni langyos helyen másfél – 2 órát.

Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.

Alapanyag (célliszt):

Barna kenyér porkeverék ITT

Koronczay Edit

https://freemix.blog.hu/2019/03/05/glutenmentes_gnocchi_recept

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük