Így lépnek veled kapcsolatba a halottak - 9 felismerhető jel

Így lépnek veled kapcsolatba a halottak – 9 felismerhető jel

A halál egy másik birodalmi ajtó. Azoknak, akik itt maradnak, nagyon fájdalmasnak, ám aki átlépi egyszer ezt a bizonyos ajtót, egy teljesen új világgal találkozhatsz. Olyannak, amely folyamatosan kapcsolatban áll a miénkkel.

Vannak olyan alkalmak és időszakok, amikor a 2 világ közötti határ elvékonyodik. Ez az az idő, amikor az általunk szeretett és/vagy hozzánk kapcsolódó szellemek, halottak megpróbálnak kapcsolatba lépni velünk, üzennek nekünk, bizonyos jeleket küldenek.

Így lépnek veled kapcsolatba a halottak - 9 felismerhető jel
Így lépnek veled kapcsolatba a halottak – 9 felismerhető jel

Biztosan éreztél már olyat, amikor úgy érezted megváltozik körülötted a levegő vagy valami megmagyarázhatatlan dolgot észleltél. Segítünk eligazodni, íme 9 jel, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba szeretne lépni veled.

1. Az elhunyt szeretted álmodban jelenik meg

Ez az egyik leggyakoribb útja annak, amikor megpróbál kapcsolatba lépni velünk az eltávozott szerettünk. Amikor álmodunk, érzékeink sokkal kifinomultabban és ezért könnyebben megérthetjük őket és kölcsönhatásba léphetünk velük. Ráadásul ha alvó üzemmódban vagyunk, valószínűleg asztrális vetülettel rendelkezünk és valóban találkozunk az elhunyt szerettünkkel. Amikor visszatérünk az asztrális birodalmából, úgy érezzük, hogy az álom és amit benne tapasztaltál, éreztél, homályos.

2. Az izzólámpák és gyertyák villognak

A spirituális kontaktus egyik leggyakoribb példája a fényforrások villogása. Amikor egy elhunyt szeretett közel van – vagy bármely más szellem – az ő energiamezőjük körülveszi a mienket. A fény a világ legtisztább formája es a szellemek könnyen befolyásolják.

3. Elektronikus eszközök önmaguktól újraindulnak

A szellem/kísértet erős energiatartalommal rendelkezik, könnyen együttműködhet az elektronikus berendezésekkel és befolyásolhatja működésüket. Elképesztő, hogy hogyan befolyásolhatják az elektronikus eszközöket, olyan, mintha a gépeknek saját akaratuk lenne. Ez egy szellem, halottak jelenlétét jelenti. Ha állandóan problémáid vannak a gépekkel, például sűrűn elromlik a telefonod, laptopod, akkor ez egy körülötted lévő dühös démont jelent.

4. Érzed az illatát

Az elhunyt szeretett ember könnyebben hagyja hátra az illatát, mert a szag a legősibb illat. Továbbá a szaglásközpontunk az agyunk legősibb része. A témában jártas szakemberek úgy gondolják, hogy pontosan ott található a természetes mágikus képességünk. Ezért könnyebb az illatukat érezni, mint látni a szellemeket. Az üzenet lényege: nem vagy és ne érzed magad egyedül!

5. Az órák megállnak

Nagyon különös, amikor az órák egyszer csak megállnak. Sokan azt mondják, hogy az elhunyt szeretett halálának időpontjában az órák megfagynak. De megállhat az óra akkor is, amikor eljön a születésnapja. Az órák véletlenszerűen vagy ismétlődő számokkal is befagyaszthatók, általa pedig a szellemek üzenetet próbálnak átadni neked. Nézd meg az ismétlődő számok üzenetét, hátha rájössz a megfejtésre.

6. Ismétlődő dal

Vannak bizonyos dalok, amelyek emlékeztetnek az elhunyt szeretteidre? Ha ugyanazt a dalt hallod állandóan, amikor például bekapcsolod a rádiót, akkor ennek jelentése van. A szellemek üzennek neked általa. Ugyanez a helyzet az ismétlődő színekkel is.

7. Pillangók

Ez annak a jele, amikor az elhunyt szeretett közel van. Ez az állat kapcsolódik a tündérekhez és a szellemek világához is. Ha gyakran látni pillangókat vagy szitakötőket, akkor ez egy közeledő szellemjelent.

8. Fekete tollak

A legenda azt mondja, hogyha fekete tollat ​​találsz, ez egy kozmikus jel: egy elhunyt szeretett közel van hozzád. Más szóval: nem vagy egyedül. A fekete szinte mindig az ősök szelleméhez kötődik.

9. Hirtelen hőmérsékletváltozás – Kis légmozgások

A szellemek energiaterei bizonyos anomáliákat okozhatnak azon a területen, ahol éppen jelen vannak és ha éppen üzenni akarnak neked. Ha hirtelen indokolatlan szellőt érzel, az azt jelenti, hogy egy szellem közelített hozzád.  Ha azt is érzékelitek, hogy hirtelen csökken a hőmérséklet, akkor ez egy szellem jelenlétének köszönhető.

Miklós Edit

Forrás: magicalrecipesonline

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

1 thought on “Így lépnek veled kapcsolatba a halottak – 9 felismerhető jel

    Libby Evans

    (2023-11-15 - 11:27)

    Hi there,

    We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

    – Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month.
    – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
    – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

    The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

    If you are interested, and have any questions, reply back and we can discuss further.

    Kind Regards,
    Libby

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük