Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején
Pihe-puha gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején. Szuper édesség! Ráadásul villámgyorsan el is készül!

Gluténmentes recept!
Hozzávalók:
- 275 gramm Schar Mix B
- 165 gramm cukor
- 3 tojás
- 100 ml olaj
- 1 evőkanál zsír
- 200 ml tej
- 1 zacskó sütőpor
Elkészítés:
- Az alapanyagokat elektromos keverővel 5-6 percig kavarjuk, közepes fordulatszámon.
- Sima tésztát kell kapnunk.
- Tegyük formába a tésztát.
- Süssük 170 fokon – előmelegített sütőben – 50 percig.
- Tetejét díszíthetjük cukormázzal, tálalhatjuk pudinggal is.
Miklós Edit
Facebook oldalunk: FreeMix >>>