Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején

Gluténmentes kalács villámgyorsan

Kövess és oszd meg:

Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején

Pihe-puha gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején. Szuper édesség! Ráadásul villámgyorsan el is készül!

Gluténmentes kalács, fenségesen finom cukormázzal a tetején


Gluténmentes recept!

Hozzávalók:

  • 275 gramm Schar Mix B
  • 165 gramm cukor
  • 3 tojás
  • 100 ml olaj
  • 1 evőkanál zsír
  • 200 ml tej
  • 1 zacskó sütőpor

Elkészítés:

  • Az alapanyagokat elektromos keverővel 5-6 percig kavarjuk, közepes fordulatszámon.
  • Sima tésztát kell kapnunk.
  • Tegyük formába a tésztát.
  • Süssük 170 fokon – előmelegített sütőben – 50 percig.
  • Tetejét díszíthetjük cukormázzal, tálalhatjuk pudinggal is.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Kövess és oszd meg:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük