Ez a csillagjegy a szalmaszálat jelenti mások életében

Ez a csillagjegy a szalmaszálat jelenti mások életében

Ez a csillagjegy a szalmaszálat jelenti mások életében. Azt az utolsó, vagy egyetlen lehetőséget, amibe lehet és érdemes is kapaszkodni.

Ez a csillagjegy a szalmaszálat jelenti mások életében

Ez a csillagjegy az, akire lehet számítani, ő jelenti azt a bizonyos szalmaszálat, ő az, aki tiszta szívű, aki nem ver át, aki igazi fény a sötétségben. Ő az erő, az erény, a becsület.

A Nap által uralt csillagjegy dinamikus, erőteljes, látványos és karizmatikus jelenléttel rendelkezik. Ez pedig nagyon kifejezővé teszi őket.

Magabiztosak, érzelmekkel teliek, nyíltan kimutatják az érzéseiket, akár pozitív, akár negatív töltetű. Szeretnek reflektorfényben, középpontban lenni, bátran és kreatívan fejezik ki magukat. De csak ha ők akarják. Rájuk kényszeríteni ezt (sem) lehet.

Lelkes, érthető, izgalmas kommunikációs stílusuk segíti a kapcsolatok könnyű, gyors kialakítását másokkal. Gyakran inspirálják a körülöttük lévőket. Bíztatják, segítik az embereket.

Igazi szalmaszálat jelent mások számára.

Tudjátok, amibe tényleg lehet kapaszkodni, ami nem lehúz, hanem felemel, segít.

Ez a csillagjegy az OROSZLÁN.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük