Melyik hegy tetszik a legjobban? - Elárulja milyen ember vagy a szíved mélyén

Melyik hegy tetszik a legjobban? – Elárulja milyen ember vagy a szíved mélyén

A hegy a magasság, az erő, az élet, a növekedés jelképe. Éppen ezért sokat elárulhat rólad az, hogy neked milyen stílusú, hangulatú tetszik a legjobban.

A hegy lehet zöldellő, felhőkbe burkolódzó, kopár, színes, komor, sötét, misztikus és még sorolhatnánk. A választásod tehát a személyiségedet, a lelkedet tükrözi és elárulja milyen ember vagy a szíved mélyén.

A hegy te magad vagy.

Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik és ismerd meg jobban önmagad.

Melyik hegy tetszik a legjobban? - Elárulja milyen ember vagy a szíved mélyén

Első hegy

Csendes ember vagy, olyan, aki sokat, talán túl sokat is gondolkodik, agyal. A szomorúság és a magány jellemzi az életedet. Rengeteget csalódtál már, ezért próbálod elszigetelni magad az emberektől, így védve magadat.

Nyitva tartod a szemedet, szemléled, megfigyeled, elemzed az embereket, történéseket. Nem szereted a tömeget, a hazug embereket, sem a túl hangos helyeket. Nem gond számodra az, ha egyedül kell lenned, elfoglalod magadat és így érzed magadat biztonságban. A magány megerősít, feltölt és megvéd a rossztól, rossz emberektől, a lelkedet is táplálja.

Szereted így az életedet, te akartad ezt így, te alakítottad ilyenre. Mély érzéseid vannak, tudod, hogy hosszú távon ez a magány nem lehet életcél. Tudod, hogy bajban vagy, ha bizalomról van szó. A sok csalódás miatt egyelőre így jó neked, a lelki gyógyulás még hosszabb időt igényel. Átgondolod a lépéseidet, tervezed a jövőt és sokat álmodozol.

Második hegy

Független, szabad, élettel teli, optimista ember vagy. Sokat foglalkozol a személyes fejlődéssel, építgeted a személyiségedet, életedet. Keresed mindig a legjobb utat. Imádod azt, hogy az élet teli van szépségekkel és észreveszel minden apróságot, ami erőt adhat a mindennapok küzdelmeiben.

Utálod a feszültséget, a vitát, kerülöd is az ilyen helyzeteket, de az ilyen embereket is.

Könnyed vagy, nem szereted, ha siettetnek, sürgetnek. A türelem vezérel.

Belső derűd szinte ragyogóvá teszi a személyiségedet.

Harmadik hegy

Nyugodt, békés, nagyon összeszedett természeted van. A békére, harmóniára törekszel, mindig a szeretet irányít. A lelked csodálatos.

Mindig annyit foglalkozol egy adott dologgal, amennyit szükséges. Se kevesebbet, se többet.

Az élet szép dolgaira fókuszálsz, nem hagyd, hogy kibillentsenek.

Sokan irigyek rád, a belső békédre, a pozitív gondolkodásodra és a sikereidre. Sok csalódás és fájdalom után mára már ki tudod szűrni azokat, akik ártani akarnak neked és végre van erőd őket elszigetelni magadtól.

A személyiséged megnyugtató, te sosem drámázol.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: pixabay, canva

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük