Ez a legtürelmetlenebb csillagjegy

Ez a legtürelmetlenebb csillagjegy

Ez a legtürelmetlenebb csillagjegy.

Ezer százalékosan megéled az életet, jössz-mész, intézkedsz, egyszerre több dologba is belefogsz. Kreatív ember vagy, rengeteg jó ötleted van. A problémától nem ijedsz meg, hanem rögtön a megoldáson gondolkodsz és azonnal 2-3 tervet is készítesz. De akkor miért is ez a legtürelmetlenebb csillagjegy?

Ami a legjobban bosszant az az, ha valami nem sikerül azonnal. Szeretnéd, ha mindig minden gördülékenyen menne, gyorsan, akadálymentesen.

Nagyon tud idegesíteni, ha valami megállít a dolgaid közepette, ha valami miatt nem tudod tenni a dolgodat. Azt sem szereted, ha az, amit elterveztél, nem sikerül addigra, mikorra eltervezted.

Nagyon gyorsan és intenzíven éled az életedet, ezért minden csúszás idegesít. Szeretnéd, ha a dolgok még gyorsabban mennének. Te vagy a legtürelmetlenebb csillagjegy, kedves KOS.

Ha valaki nem úgy pörög, mint te, nagyon fel tud bosszantani. Mert elvárd másoktól is, hogy hozzád hasonló energiákkal éljenek és tegyék a dolgukat. Ha megbántasz valakit a szókimondó természeteddel, nem igazán érdekel. Ami a szíveden, az a szádon, te soha nem tartod magadban a véleményedet.

A konfliktust nem kerülöd, hanem azonnal fejjel mész bele.

Tanulj meg türelmesebbnek lenni másokkal. Nem kell mindig ilyen szigorúnak lenni. Azért mert más ember, máshogy cselekszik, az még nem biztos, hogy rossz.

Tudod néha igaz lehet a mondás: Lassan járj, tovább érsz!

kép: Stock kép

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük