Így készül a gluténmentes, rostban gazdag, hihetetlenül finom barna kenyér, melyhez mindössze 3 alapanyagra van szükség.
Villámgyorsan lehet varázslatosan finom, rostban gazdag gluténmentes kenyeret sütni.
Ez a recept végtelenül egyszerű, alig kell hozzá pár alapanyag és néhány könnyű lépésből áll csupán. Bárki el tudja készíteni, elrontani sem lehet.
Recept
A Labeta célliszthez adjunk 400–450 ml langyos vizet és 10 g szárított vagy 30 g friss élesztőt.
Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel.
Tegyük kenyérsütő formába és hagyja kelni langyos helyen másfél – 2 órát.
Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.
Alapanyag (célliszt):
Barna kenyér porkeverék ITT
Koronczay Edit
https://freemix.blog.hu/2019/03/05/glutenmentes_gnocchi_recept