Nem lehet felkészülni arra, ami erre a 3 csillagjegyre vár

Nem lehet felkészülni arra, ami erre a 3 csillagjegyre vár

Nem lehet felkészülni arra, ami erre a 3 csillagjegyre vár. Horoszkóp.

Nem lehet felkészülni arra, ami erre a 3 csillagjegyre vár

Azt hitted, hogy minden rendben az életedben és bár régebben azt vallottad, sosem felejted el azt, hogy honnan indultál, ez bizony végül nem így történt.

A helyzetedet biztosnak vetted, a sikereidet egyértelműnek, a segítőkészség szinte kiveszett már belőled és igen, sajnos néha nagyképű, beképzelt is voltál. Nem értékelted, amid van.

A személyiséged megváltozott, de te ebből semmit nem vettél észre, mert lubickoltál a sikerben, a boldogságban. Semmi és senki más nem érdekelt.

Nem becsülted meg, amid volt és bár régebben nagyon alázatosan álltál mindenhez, ez időközben elhalványult.

Egy váratlan esemény teljesen felborítja majd a jól megszokott kis életedet, a mindennapjaidat és ez rá fog döbbenteni arra, nagyon rossz irányba haladtál a sikerek ellenére is.

Nem lehet felkészülni arra, ami erre a 3 csillagjegyre vár, hiszen annyira stabilnak érezték az életüket.

Nem volt B-tervük arra az esetre, ha valami nem jól alakulna, így igencsak nehéz helyzetbe fognak kerülni. Megtorpannak, először ledöbbennek, összeomolnak, majd el kezdenek gondolkodni, vajon miért történt mindez és hogyan tovább.

Ahogy számot vetnek az elmúlt időszakkal, szépen lassan felnyílik a szemük, mennyire elvesztették az igazi személyiségüket a sikertől.

Nagyon elszégyellik magukat, hiszen ez egy váratlan pofon az élettől, de olyan, amitől teljesen felébrednek.

Rájönnek arra, hogy az út is fontos a sikerhez, nem csupán a cél. Fontosak az emberek, a család. Ez mindennél fontosabb.

És megtanulják azt is, hogy bármilyen jó irányba fordul is az életük, soha, de soha nem szabad elfelejteni azt, ahonnan elindultak és azt a rengeteg kitartást, nehézséget, lemondást sem, ami a sikerhez elvezeti őket.

Ez a váratlan élethelyzet egy igazi lecke lesz ennek a 3 csillagjegynek. De ők erősek, tanulnak belőle és soha, de soha többet nem követik el ezt a hibát. Értékelni fogják ezentúl azt, amit elérnek és megbecsülik majd azt is, amilyük van.

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük