Kosz és gusztustalan körülmények - A nővérek takarítanak a gyerekkórházban

Elkeserítő állapotok – A nővérek takarítanak a gyerekkórházban

A nővérek takarítanak a gyerekkórházban

Málló vakolat, beázott plafon, koszos ablakok. Gusztustalan körülményeket tapasztalt egy édesanya a Budai Gyermekkórházban az RTL Híradó szerint. A fiatal nő kb.  egy éve szinte naponta jár az intézménybe, és míg a szakemberek munkájával nagyon elégedett, a kórház szerinte elkeserítő állapotáról fotókat is készített, amelyeket az RTL Híradó mutatott be.

Kosz és gusztustalan körülmények - A nővérek takarítanak a gyerekkórházban

A műsorban az édesanya hangsúlyozta: azért mutatta be a fotókat, hátha akkor lesz aki kitakarítja és kijavítja a kórházat.

A zoom.hu cikke szerint az ott dolgozók  munkájával maximálisan elégedett a nő, a kórház állapota azonban elkeserítő. Sokszor nem a takarítók takarítanak, a terapeuták és a nővérek végzik a tisztítási munkákat is, mert nincs takarító az intézményben.

A Budai Gyermekkórházról ősszel és tavasszal is készített riportot a televízió, akkor is hasonló problémák miatt. Októberben az egyik dolgozó azt mondta, önkéntesek segítenek a renoválásban. Akkor az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál azt írták, a javításokra rendelkezésre áll a pénz, most nem válaszoltak a kérdésekre.

 

(forrás: RTL Klub, medicalonline.hu, zoom, ma.hu))

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük