Egyszerű, laktató és nagyon-nagyon finom. Ez a focaccia.

Egyszerű, laktató és nagyon-nagyon finom. Ez a focaccia.

Utolsó frissítés: 2018-12-17

Egyszerű, laktató és nagyon-nagyon finom. Ez a focaccia.

Gluténmentes recept.

Egyszerű, laktató és nagyon-nagyon finom. Ez a focaccia.

Hozzávalók:

Focaccia

laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a FOCACCIA emellett laktózmentes is és nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz a lisztkeverék mellett 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.

 

  1. Dagaszt.

  2. Keleszt.

  3. Süt. 180 fokon 20 percet.

Bátran variáld az ízeket, fűszereket. Mehet bele/rá a dagasztás után kolbász, sonka, sajt, sajtkrém, zöldség is. 

Összetevők: kukoricakeményítő, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E410, só, útifű maghéjpor, sörélesztő.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1514 kJ / 359 kcal

Zsír: 5,9 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g

Szénhidrát: 72 g, amelyből cukrok: 5,2 g

Rost: 6,9 g

Fehérje: 0,9 g

Só: 2,4 g

Nettó tömeg: 400 g

 

 

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

További receptek itt>>!

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük