Wrap – olasz lepénykenyér – gluténmentes verzió.
A Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.
Minden termék gluténmentes, a WRAP / OLASZ LEPÉNYKENYÉR emellett nem tartalmaz tartósítószert, gmo-t, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és színezéket, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Wrap – olasz lepénykenyér ***gluténmentes porkeverék***
>>>ITT>>>
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 90 ml vízre, 26 g olívaolajra vagy zsírra.
Összetevők:
kukoricakeményítő, rizsliszt, inulin, sűrítőanyag: guargumi, szentjánoskenyér-liszt, útifű maghéjpor, térfogatnovelőszer: nátrium-bikarbonát, só, cukor.
Nyomokban tartalmazhat tojást, tejet és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1094 kJ / 258 kcal
Zsír: 1,6 g, amelyből telített zsírsavak: 0,25 g
Szénhidrát: 58 g, amelyből cukrok: 2,6 g
Fehérje: 0,7 g
Só: 1,6 g
Nettó tömeg: 400 g