Gluténmentes bagett - ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Gluténmentes alaprecept kelt tésztákhoz – Labeta lisztkeverékből

Utolsó frissítés: 2019-02-16

Gluténmentes kelt tészta készítése alaprecept alapján.

Gluténmentes Labeta lisztkeverékből.

 

 

Bármilyen gluténmentes péksüteményhez alkalmazható!

Gluténmentes kenyér készítése - Puha belső, ropogós héj

 

Alapanyagok:

www.allergiamentesen.hu/labeta

 

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük