03 MáRCSokmagvas, ropogós héjú gluténmentes péksüteményHozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk tenyerünkkel átgyúrjuk néhányszor, formázzuk, majd áthelyezzük egy sütőpapíros formába.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Tetejét lekenjük tojássárgájával és meghintjük magokkal.Előmelegített sütőben, 180 fokon 55 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
16 AUGTippek a szomorúság kezeléséreA szomorúság olyan érzés, ami szinte mindannyiunk életében előfordul. Bár gyakran természetes része az életünknek, fontos...
14 AUGA fűszerek szerepe a szívroham megelőzésébenA szívroham, más néven miokardiális infarktus, egy súlyos és életveszélyes állapot, amely akkor következik be, amikor a...
07 JúLA legjobb természetes izzadásgátlókAz izzadás mindennapjaink része, különösen a forró nyári hónapokban vagy intenzív testmozgás során. Sokan próbálnak...
06 JúN6 természetes antibiotikum, ami jót tesz a szervezettelA természetes antibiotikumok világa lenyűgöző, és sokszor elfeledett terület az egészségmegőrzésben és a mindennapi...
14 MáJGluténmentes panírozás – 10 ötletes és finom variációMindannyian szeretjük azt a csodálatos, ropogós réteget, ami a panírozott ételeket olyan ellenállhatatlanná teszi. Van egy jó...