12 MáRCA tökéletes gluténmentes kelt tészta készítéseUtolsó frissítés: 2019-03-12 Hozzávalók:2 bögre Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>> 1 bögre langyos víz3 evőkanál burgonyapehely2 evőkanál zsírsóMég több gluténmentes recept ITT>>>!Elkészítés:Kézi mixer dagaszt spiráljával dagasztjuk a tésztát, közepes fokozatos, 10 percig.Letakarjuk, langyos helyen kelesztjük 45 percig.Bezsírozzuk a tenyerünket és így csípünk le egy darabot a tésztából, amiből zsemlét (kiflit, rudat, kenyeret…) formázunk.Sütőpapíros tepsire helyezzük.Kelesztjük langyos helyen 45 percig.Teteje lekenhető tojássárgájával és meghinthető magokkal is. (opcionális, kihagyható)Előmelegített sütőben, 180 fokon 45 percig sütjük.Rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni. Post Author: FreeMix
15 SZEPTSoha ne kezdd ezzel a napot – 10 reggeli étel, amit jobb, ha elkerülszA reggeli a nap legfontosabb étkezése... Vagy mégsem? Sokszor pont azok az ételek okoznak fáradtságot, amiket egészségesnek...
11 SZEPTA legjobban fizető online munkák 2025-ben – Dolgozz bárhonnan, szabadon!A digitalizáció robbanásszerű fejlődésével az online munkalehetőségek száma és jövedelmezősége is drasztikusan megnőtt....
04 SZEPTAz igazán finom főtt rizs titkaA rizs évezredek óta alapvető táplálékforrás a világ számos részén, és nem véletlenül. Könnyen elkészíthető,...
03 SZEPTBüdös a mosogatógép? – A leghasznosabb tippek a szagok megszüntetéséreBiztosan te is tapasztaltad már, hogy amikor kinyitod a mosogatógép ajtaját, nem a kellemesen tiszta, friss illat fogad, hanem inkább...
01 SZEPTA legjobb ételek az agynakAz agyad a tested vezérlőközpontja, így nem meglepő, hogy megfelelő táplálkozásra van szüksége a csúcsteljesítmény...