Puha, omlós málnás muffin - Gluténmentesen elkészítve

Puha, omlós málnás muffin – Gluténmentesen elkészítve

Utolsó frissítés: 2019-04-01

Egy olyan gluténmentes muffin receptet hoztunk, ami egyszerűen magával ragadó, tökéletes. A málnás íz a domináns, a tészta pedig olyan puha, hogy szinte szétolvad, mikor beleharapsz.

Puha, omlós málnás muffin - Gluténmentesen elkészítve

Recept

– Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 145 g magolajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab).

Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>


– Keverjük kb. 3 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.


– Öntsük a keveréket a formákba. Szórjuk rá a málnát.


– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.

Javaslat: süssük simán, vagy tegyük még ízletessé csoki darabkákkal, de díszíthetjük a tetejét krémmel is.

Itt is be tudod szerezni ezt a szuper céllisztet

Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük