Tiramisu krém - A legfinomabb, legegyszerűbb verzió receptje

Tiramisu krém – A legfinomabb, legegyszerűbb verzió receptje

Utolsó frissítés: 2019-04-01

A tiramisu krém a legegyszerűbb édesség, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolni.

Tiramisu krém - A legfinomabb, legegyszerűbb verzió receptje

Mutatunk egy igen egyszerű, gluténmentes tiramisu receptet. Ez elronthatatlan!

Ennek a gluténmentes Madame Loulou céllisztnek köszönhetően pillanatok alatt meg is van a tiramisu.

Tiramisu krém ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>

Mit adjunk hozzá

375 ml tejszín

Elkészítés

(1) Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 375 ml hideg tejszínt.

(2) Keverjük kb. 5 percig.

(3) Tegyük 30 percre hűtőbe.

Javaslat

Készítsünk tiramisu tortát belőle, sima piskótatészta helyett használjunk kávésziruppal meglocsolt Madame Loulou Cappucino ízű piskótát. Tálalás előtt szórjuk meg kakaóporral.

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük