Gluténmentes cipó

Gluténmentes cipó 3 alapanyagból – Egyszerű recept

Utolsó frissítés: 2019-03-31

Alig pár lépés és már készen is vagyunk! Egy dolgunk lesz már csak: megenni a gluténmentes cipót!

Nézzük a receptet!

Gluténmentes cipó 3 alapanyagból - Egyszerű recept
Forrás: www.allergiamentesen.hu

Elkészítés

Tegyük egy tálba az alapanyagokat.


Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel. 


Tegyük kenyérsütő formába és hagyjuk kelni langyos helyen másfél – 2 órát. 


Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.


Rácsra téve hagyjuk kihűlni és csak utána szeleteljük.

Alapanyag:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Fehérkenyér porkeverék ***gluténmentes*** ITT>>>

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük