Szójaszósz - Dobd fel különleges ízvilággal a húsételeket!

Szójaszósz – Dobd fel különleges ízvilággal a húsételeket!

Utolsó frissítés: 2019-04-01

A szójaszósz egy olyan alapanyag, ami mindig jó, ha van otthon.

Létezik egy ősi mondás: szójaszósszal minden finomabb! És ez milyen igaz!

Szójaszósz - Dobd fel különleges ízvilággal a húsételeket!

Hogy mi a legjobb benne? A szójaszósz szinte mindenhez jó. Legyen szó zöldséges ételről, vagy tésztáról és persze a húsokat se hagyjuk ki a sorból.

Kiváló mártogatósnak, de salátaöntetként is szuper megoldás lehet a szójaszósz.

Igen macerás házilag elkészíteni, ezért ha te is kedveled ezt a szószt, akkor mutatunk egy olyan verziót, ami gluténmentes és tökéletes.

Labeta Szójaszósz ***gluténmentes***>>>ITT>>

Felhasználás

Főzés végén, ízlés szerint adagold.

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük