Gluténmentes vekni gyorsa, egyszerűen - Elronthatatlan recept

Gluténmentes vekni gyorsan, egyszerűen – Elronthatatlan recept

Így készül a gluténmentes vekni Madame Loulou céllisztből.

Gluténmentes vekni gyorsa, egyszerűen - Elronthatatlan recept

Hozzávalók

340 ml meleg víz

8 ml extra szűz olívaolaj

Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>

Elkészítés

(1) A keverékhez adjuk a 340 ml meleg vizet és a 8 ml extraszűz olivaolajat.

(2) Keverjük 5 percig elektromos keverővel, majd, zsírozzuk be a kezünket és helyezzük át a tésztát egy kikent tálba. Hagyjuk duplájára kelni.

(3) Szórjuk meg rizsliszttel a nyújtódeszkát, öntsük rá a megkelt tésztát és gyúrjuk át, 
majd adagoljuk. Tegyük a cipókat sütőpapírral bélelt vagy rizsliszttel megszórt formába, éles késsel vágjuk be pár helyen a tetejét és hagyjuk újra megkelni.

(4) Tegyük sütőbe 190 fokra kb. 25-30 percig, amíg megbarnulnak 

További gluténmentes receptek itt>>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük