Így készül a gluténmentes vekni Madame Loulou céllisztből.
Hozzávalók
340 ml meleg víz
8 ml extra szűz olívaolaj
Madame Loulou Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>
Elkészítés
(1) A keverékhez adjuk a 340 ml meleg vizet és a 8 ml extraszűz olivaolajat.
(2) Keverjük 5 percig elektromos keverővel, majd, zsírozzuk be a kezünket és helyezzük át a tésztát egy kikent tálba. Hagyjuk duplájára kelni.
(3) Szórjuk meg rizsliszttel a nyújtódeszkát, öntsük rá a megkelt tésztát és gyúrjuk át,
majd adagoljuk. Tegyük a cipókat sütőpapírral bélelt vagy rizsliszttel megszórt formába, éles késsel vágjuk be pár helyen a tetejét és hagyjuk újra megkelni.
(4) Tegyük sütőbe 190 fokra kb. 25-30 percig, amíg megbarnulnak
További gluténmentes receptek itt>>>>