175 g vaj➕130 g tojás (kb. 2-3 darab) ➕Brownie ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>
Elkészítés
✅Melegítsük elő a sütőt 170 fokra (légkeveréses) vagy 180 fokra. ✅ Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 175 g lágy vajat és a 130 g tojást. ✅ Keverjük kb. 3 percig. ✅ Öntsük a keveréket a tepsibe. ✅Süssük kb. 30-40 percig.
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.