focaccia

Focaccia – A Rohanós napok megmentője

Utolsó frissítés: 2019-05-27

Focaccia: gluténmentes recept.

A focaccia egy olyan laktató és jól variálható finomság, ami a kenyérhez hasonlít, de mégis távol áll tőle. Ropogós kérgét fűszerek, kolbász, esetleg sajt teszi még pikánsabbá, a belseje pedig varázslatosan puha.

focaccia

Önmagában, feltét nélkül is nagyon finom, kínálhatsz mellé esetleg mártogatóst is.

De ha éppen megbolondítanád a tetejét, akkor használd bátran a fantáziádat. Kolbász, szalámi, sonka, szalonna, fűszerek, paradicsom szeletek, sajt is tökéletesen passzol hozzá.

A focaccia elkészítése gluténmentesen is igen egyszerű. Madame Loulou céllisztjének segítségével pedig teljesen elronthatatlan.

Hozzávalók:

Madame Loulou laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Az elkészítéséhez szükségünk lesz a lisztkeverék mellett 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.

  1. Dagaszt.
  2. Keleszt.
  3. Süt. 180 fokon 20 percet.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük