Focaccia: gluténmentes recept.
A focaccia egy olyan laktató és jól variálható finomság, ami a kenyérhez hasonlít, de mégis távol áll tőle. Ropogós kérgét fűszerek, kolbász, esetleg sajt teszi még pikánsabbá, a belseje pedig varázslatosan puha.
Önmagában, feltét nélkül is nagyon finom, kínálhatsz mellé esetleg mártogatóst is.
De ha éppen megbolondítanád a tetejét, akkor használd bátran a fantáziádat. Kolbász, szalámi, sonka, szalonna, fűszerek, paradicsom szeletek, sajt is tökéletesen passzol hozzá.
A focaccia elkészítése gluténmentesen is igen egyszerű. Madame Loulou céllisztjének segítségével pedig teljesen elronthatatlan.
Hozzávalók:
Madame Loulou laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT!!!>>>
Az elkészítéséhez szükségünk lesz a lisztkeverék mellett 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.
- Dagaszt.
- Keleszt.
- Süt. 180 fokon 20 percet.