A Telihold mágikus erejét te is érezheted június 17-én

A Telihold mágikus erejét te is érezheted június 17-én

Telihold lesz június 17-én éjszaka, érdemes felnézni a varázslatos égboltra. Elmondjuk mire számíthatsz!

A Telihold mágikus erejét te is érezheted június 17-én

A Telihold egyedülálló energiát közvetít, jó szerencsét hozhat és egyetlen éjszaka megváltoztathatja az emberek terveit, életét is.  

2019. június 17-én a Telihold a Nyilas csillagjegyben lesz. Emiatt az asztrológusok tanácsait érdemes betartani, segítenek abban, hogy ezt a napot hogyan is töltsük el.

A Telihold energiát mozgósít, nyugtalanabbak lehetünk, rosszabbul alhatunk, illetve ezekben a napokban gyakran mindenféle baj megtörténhet.  

Az asztrológusok tippjeit érdemes betartani, hogy elkerülhesd a nemkívánatos fejleményeket ezen a hétfőn. Illetve megtudhatod azt is, mit kell tenned a mostani Telihold idején, és mit jobb feladni, elengedni.

A Nyilas csillagképe ezen a napon nem jelent fenyegetést. De a növekvő energiája, amelyet a Telihold befolyásol, fokozhatja a meglepetés hatását. 

Ez azt jelenti, hogy hétfőn egész nap legyél nagyon óvatos, még a legapróbb dolgokban, helyzetekben is. Az ilyen taktika segít elkerülni a sok kellemetlen pillanatot.

Mit tehetsz a Telihold idején

Ezen a napon biztonságosan utazhatsz, az üzleti megbeszélések sikert hozhatnak. A nap energiája kedvez a környezetváltozáshoz, és egy hosszabb út segíthet megtalálni a módot a sürgős kérdések megoldására. 

Az utazás során fontos emberekbe botlasz majd bele. Ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy figyelj az utasokra és figyelmesen hallgassad meg azt, amit mondanak.

A hét kezdete nagyszerű lehetőség arra, hogy új projekteket indíts el, miután a rutinfeladatokat korábban elvégezted. 

A Telihold befolyása alatt álló új kezdet további lendületet ad. Kellő odafigyeléssel sokkal könnyebb lesz a sikert, a célt elérni.

Ezen a napon fontos a belső harmónia fenntartása. A hangulatváltozások ne befolyásolják a tervezett tevékenységeket. Sem a többi emberrel való kommunikációt. 

A barátságos hozzáállás lehetővé teszi, hogy elkerüld a konfliktusokat és a célod elérésében az akadályokat.

A romantika a Telihold napján, június 17-én mind a szerencsét, mind a vereséget eredményezheti. Így hétfőn meditálnod kell, kicsit megállnod, magadba nézned, hogy megnyugodj.

Így a találkozód olyan lesz, amire vágytál. Egy közös hobbi lehet a legalkalmasabb randihelyszín.

A Nyilas csillagkép hatása alatt érdemes valamin változtatni. A bútorok áthelyezésével, javításával és akár mozgatásával kapcsolatos változtatások sikeresek lesznek. 

A változások az élet bármely területéhez kapcsolódhatnak. Mély elemzés után, az észre hallgatva és nem az érzelmek hatására kell elvégeznünk azt.

A kreatív energia hulláma lehetővé teszi, hogy új irányt találj a fejlődéshez. Azok számára, akik nem lusták, és tesznek az álmaikért, a szerencse mindenben segíteni fogja őket. 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elindulhass a siker útján. Ha most vágsz bele a céljaidba, a szerencse melletted fog állni.

Forrás: brainum, vennus, moimozg

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük