Gluténmentes kenyér készítése kenyérsütő géppel

Utolsó frissítés: 2019-08-09

Gyorsan, könnyen, egyszerűen. Labetával.

Sokan érdeklődtetek, hogy vajon gép segítségével is készíthető-e gluténmentes kenyér. Ha igen, akkor melyik céllisztet ajánljuk hozzá és milyen receptet.

Kenyérsütő gépbe öntsünk 450–460 ml langyos vizet, adjunk hozzá 550 g keveréket, 10 g szárított vagy 30 g friss élesztőt, 1 kiskanálnyi sót és cukrot és 1 evőkanál olajat és köménymagot (ez utóbbi elhagyható).
Válasszunk ki egy kb. 2 órán át tartó sütési programot.

Univerzális liszt porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT>>>

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük